Elena Udrea în port de maramureșancă. Fotogalerie

Elena Udrea a postat pe contul de Facebook o fotografie în care apare alături de mama sa

Elena Udrea a ajuns în avans în Maramureş pentru a participa la slujba de Sfântă Maria de la Rohia. Ea va participa sâmbătă, 17 august, în Baia Mare, la şedinţa de Colegiu Director a PDL dar, cum în Maramureş se poate îmbina utilul cu plăcutul, a profitat de vizită pentru a petrece câteva zile de relaxare. Frumoasa politiciană a venit însoţită de mama ei şi s-a cazat tocmai la liderul PDL Maramureş, Mircea Man, care este originar din Rohia.

 „Şi-a manifestat dorinţa să vină în Maramureş de Sfânta Maria şi inţial mi-a spus de Moisei dar apoi a revenit şi a ales Rohia, probabil pentru că este mai aproape”, a declarat Mircea Man.

Vizibil relaxată, Elena Udrea a îmbrăcat un strai popular din zona Lăpuşului şi a făcut deja primele postări pe pagina de Facebook.

„De câteva ore, practic, nu pot comunica. Nu pot vorbi la telefon, nu pot da mesaje, e-mail-uri sau trimite imagini. Şi e un chin, mai ales că aş fi vrut să împărtăşesc câteva poze de aici de la Rohia (Maramureş), unde mă aflu în acest moment. Mă revanşez însă mâine (sper). M-am confruntat cu o problemă similară şi în week-end, când a trebuit să alerg prin toată Delta ca să prind puţin semnal la telefon. Cred că o mai bună acoperire a tuturor zonelor ţării ar trebui să devină o prioritate pentru cei care oferă servicii de telefonie mobilă în România”, s-a plans Elena Udrea în prima postare.

În cea de-a dou postare, la care a ataşat şi o fotografie, fostul ministru a scris: „Le urez “La mulţi ani!” tuturor celor care astăzi îşi sărbătoresc onomastica şi în mod special mamei mele, un om cu adevărat minunat care ştie să-mi însenineze viaţa. Îi mulţumesc că îmi este alături mereu şi mă susţine cum numai o mamă ar putea s-o facă. Le doresc, de aici, de la Rohia (Maramureş), tuturor sărbătoriţilor să fie fericiţi, sănătoşi şi să aibă o zi exact cum îşi doresc!”, scrie Elena Udrea.

Aceasta, împreună cu un grup de politicini a participat la Sfânta Liturghie de la Mănăstirea Rohia.

[nggallery id=81]

Distribuie:

Postaţi un comentariu