Deputatul Gheorghe Şimon, ales secretar executiv al PSD

Gheorghe Şimon
Deputatul Gheorghe Şimon,

La Consiliul Naţional al PSD au fost completate structurile centrale de partid ale social-democraţilor. S-a stabilit ca senatorul Liviu Marian Pop, alături de liderul PSD Maramureş, Gabriel Zetea, să fie membri în Comitetul Executiv național al PSD, în vreme ce deputatul Gheorghe Șimon a fost desemnat secretar executiv al partidului la nivel național în domeniul mediului.

În cazul celui din urmă a fost o cerere expresă a ministrului Mediului Rovana Plumb, care a dorit ca deputatul maramureşean să fie în echipa de elaborare a documentelor pe probleme de mediu din cadrul PSD.

„Pe mine m-a bucurat această apreciere venită din partea doamnei ministru. Totodată, mă obligă la multe. Ştiţi foarte bine problemele de mediu din România, plecând de la Roşia Montana. Mă gândesc la problemele importante ale Maramureşului în problematica de mediu, ţinând cont de istoricul industrial al judeţului nostru. Una peste alta, voi încerca să mă ridic la nivelul provocării făcute de ministrul Rovana Plumb” a declarat deputatul PSD Gheorghe Şimon.

Distribuie:

Postaţi un comentariu