Contrabandă cu roaba

Contrabandistul a cărat ţigările cu o roabă

Un cetăţean român a încercat să introducă ilegal în ţară,  peste frontiera de stat,  aproximativ 1.500 pachete cu ţigări de contrabandă pe care le transporta cu ajutorul unei roabe. Acesta a fost prins luni, 4 noimebrie,  de poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Rădăuţi – I.T.P.F Sighetu Marmaţiei, iar acum este cercetat pentru contrabandă.

În seara zilei de luni, 4 noiembrie, la nivelul S.P.F Rădăuţi din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei, s-a declanşat o acţiune specifică pe linia combaterii contrabandei cu ţigări în zona de responsabilitate. Astfel, în jurul orei 18.15, polițiștii au observat două persoane care transportau dinspre frontieră spre interiorul ţării, în zona localităţii Vicov, mai multe colete voluminoase.

Polițiștii au acţionat pentru reţinerea persoanelor în cauză, moment în care acestea au abandonat coletele şi au încercat să fugă, reuşindu-se reţinerea lui Ştefan P., în vârstă de 23 ani, domiciliat pe raza judeţului Suceava. La cercetarea terenului, aceștia au fost descoperite trei colete care conţineau 1.430 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, care au fost transportate de la linia de frontieră cu ajutorul unei roabe.

Grănicerii ucraineni au anunțat că pe aceeași direcție au descoperit mai multe colete cu ţigări din acelaşi lot.  Ştefan P. este cercetat de către poliţiştii de frontieră pentru contrabandă în formă agravantă, iar întreaga cantitate de ţigări, în valoare de peste 11.440 lei, a fost confiscată.

Distribuie:

Postaţi un comentariu