Ciprian Rogojan a renunţat la lupta electorală

Senatorul Ciprian Rogojan / Sursa foto: emaramures.ro

Senatorul PDL Ciprian Rogojan a renunţat să mai candideze la funcţia de preşedinte a PDL Baia Mare. Alegerile pentru organizaţia municipală Baia Mare a formaţiunii politice au fost programate iniţial pentru jumătate lunii septembrie, dar au fost amânate din cauze organizatorice.

La data respectivă şi-au depus candidaturile senatorul Ciprian Rogojan şi consilierul judeţean Felician Cerneştean. Surse din cadrul PDL au precizat însă că alegerile au fost amânate deoarece senatorul nu ar fi agreat în municipiul de pe Săsar.

 „Băimărenii vor un om care să fie aici cu care se poate lucra. Senatorul este mai mult în Bucureşti, nu prea vine în teritoriu”, au precizat sursele.

Aceleaşi surse au mai precizat că alegerile care ar fi trebuit să se desfăşoare la acest final de săptămână au fost din nou amânate, iar Ciprian Rogojan nu şi-a mai depus candidatura. „Joi, 7 noiembrie, va avea loc şedinţa de BPJ a PDL Maramureş şi se vor lua decizii importante. Cel mai probabil, alegerile vor avea loc pe data de 15 noimebrie”, au concluzionat sursele.

 Se caută candidat şi la OTPDL

Şi alegerile în cadrul organizaţiei de tineret au fost amânate deoarece Constantin Olteanu, cel care deţine funcţia de preşedinte interimar, nu vrea să candieze. „Are motive personale şi nu mai vrea să candideze. Acum se caută un alt candidat”, a  mai precizat sursa citată.

Distribuie:

Nu există Comentarii

 1. Dan says:

  Mda in afara de legea castrarii chimice nu mai stie nimic
  Cine stie poate si el are inclinatii pedofile?!?! Glumesc dar daca vrea sa se castreze e liber sa o faca
  am impresia ca Ioana Ariton la parasit

 2. Almasan says:

  Problema e urmatoarea. Ar fi fost indreptatit sa candideze daca ar fi avut un plan de revigorare a partidului, daca ar fi avut idei si proiecte de legi constructive.
  Ce a facut intr-un an de senat? In afara de legea castrarii chimice care nu e o lege usoara deloc din multe puncte de vedere si ceva proiect de lege pentru drepturi de autor ce a facut? Nu l-am vazut sa promoveze arta sau cultura. Nici macar nu e un om cult. Ii lipsesc enorm de multe cunostinte si informatii.
  Sa se ocupe de legi ca e mult de lucru la ele si sa lase partidul in pace.
  In partide e numai bataie pe functiii si pe interese si orgolii si cam atat.

  E tanar, vreau mai mult de la el.
  Toti afemeiatii si curvarii intra in politica sau devin asa dupa ce ii prinde microbul politicii? Ma inteb pentru ca isi inseala sotia. Unde e demnitatea in ziua de azi? Unde e corectitudinea? Unde sunt valorile si morala? L-a invatat prietenul lui Catalin Chereches ce sa faca ori tata socru Ariton. Romania nepostismului politic

  Daca vrea sa demonstreze ca isi merita functia atunci sa munceasca pe branci acolo la senta ca are activitate putina

Postaţi un comentariu