Premii pentru cele mai bune firme din Maramureş

Cei mai buni manageri au plecat acasă cu premii

Cele mai bune societăţi din Maramureş au fost premiate în cadrul ediţiei jubiliare a „Topului Firmelor” din Maramureş. „Ei sunt cei care scot judeţul din criză pentru că lucrează la vedere”, a declarat Maria Morcovescu, directorul adjunct al camerei de Comerţ şi Industrie Maramureş.  117 firme din cercetare, dezvoltare şi High Tech, industrie, construcţii, servicii, comerţ şi turism au fost răsplătite la ediţia jubiliară  din acest an, ediţia cu numărul XX.

Evenimentul a fost organizat de Consiliul Judeţean Maramureş, Primăria Baia Mare, Camera de Comerţ şi Industrie Maramureş sub patronajul Instituţiei Prefectului Maramureş.

“Scopul organizării evenimentului este de a cunoaște starea economiei locale și de a identifica posibilități de dezvoltare a economiei județului Maramureș în contextul dezvoltării economiei la nivel național. Sloganul evenimentului lansat de noi este „Toți știm câte ceva despre economia județului Maramureș și toți nu știm nimic despre aceasta”, a explicat Gheorghe Markas, preşedintele CCI Maramureş.

Premianţii au plecat acasă cu diplome, plachete dar şi medalii jubiliare.

„Am obţinut trei premii şi este al zecelea an în care ni se acordă recunoaşterea activităţii. Astfel de evenimente sunt binevenite pentru că încurajează activităţile economice şi sporesc competiţia şi etica în afaceri”, a declarat Denis Repka, administrator.

Distribuie:

Postaţi un comentariu