2.000 pachete ţigări descoperite în bagajele unei femei

Femeia a ascuns ţigările în mai multe valize

Poliţiştii de frontieră şi autorităţile vamale din cadrul P.T.F. Siret au descoperit în bagajele personale ale unei femei, cetăţean ucrainean, 2.000  pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, ce urmau a fi introduse ilegal în ţară.

Sâmbătă, 7 septembrie, în jurul orei 15.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, s-a prezentat, într-un autocar marca Mercedes, în calitate de pasager, pe sensul de intrare în ţară, o femeie, cetăţean ucrainean. Existând suspiciuni că acesta transportă ţigări de provenienţă ucraineană, poliţiştii  de frontieră şi lucrătorii vamali au procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra bagajelor personale ale acesteia. Cu această ocazie, echipa comună de control a descoperit în bagajele femeii cantitatea de 2.000 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, marca Viceroy.

Drept urmare, întreaga cantitate de ţigări, în valoare de 2.440 lei a fost ridicată în vederea confiscării, iar femeia Nataliia V. de 36 de ani din Ucraina a fost sancţionată contravenţional de către autorităţile vamale cu amendă în valoare de 5.000 lei.

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu