Unde ieșim în weekend?

Jazz in the Park este una dintre principalele atracții ale acestui sfârșit de săptămână

Vineri, 9 august

Sătui până peste cap de canicula de afară, clujenii sunt dornici să părăsească locuințele seara pentru a se răcori. Un prim popas s-ar putea face în Piața Muzeului, unde, începând cu ora 20.00, pasionații de muzică vor putea participa la recitalurile lui Sergiu Hudrea, Mood Quar sau Olga Bordaș împreună cu Alexandra Hordoan, în cadrul „Seri de vară clujene”.

Amatorii de umor vor avea parte de o reprezentație de stand-up comedy, marca Sergiu și Andrei. Cei doi își vor susține recitalul de glume la Casa TIFF, începând cu ora 20.00. Prețul unui bilet este de 15 lei.

În jurul orelor 22.00, cluburile clujene își vor deschide porțile pentru cei care doresc o noapte plină de distracție. În After Eight este o seară dedicată în totalitate doamnelor, acestea având prețul de intrare de 10 lei cu consumație inclusă, în timp ce domnii vor putea intra dacă vor achita la intrare suma de 20 de lei. De asemenea, cluburi precum, My Way, Vertigo, MIDI, Club Caro, Euphoria Music, Gambrinus sau Janis își așteaptă clienții amatori de distracție.

Sâmbătă, 10 august

Sâmbătă, clujenii pasionați de artă au ocazia de a părăsi locuințele destul de repede. Aceștia vor putea vizita, începând cu ora 14.00, expoziția de pictură numită „15 file de culoare”. Vernisajul va avea loc la Turnul Croitorilor. Expoziția va putea fi vizitată până în 18 august.

La Sala Sporturilor, sâmbătă și duminică, va avea loc a treia ediție a Mix Music Evo. În cadrul evenimentului vor concerta nume precum Andra, Connect-R, Proconsul, Deepcentral, Andreea Bălan, Laurenţiu Duţă, Keo & Skizzo Skillz, Crush & Alexandra Ungureanu. Ora de începere a concertelor este 16.00.

Tot sâmbătă, în cadrul „Seri de vară clujene”, cu începere de la ora 20.00, vor concerta The Beat Project, Across Trio, Oscar Jazz Band și Giuseppe Gualtieri Marino.

Startul petrecerilor de sâmbătă se va în timp ce soarele este încă pe cer. De la ora 18.00, începe „Summer City Bass” în Cotton Club. Cei dornici de distracție își vor putea petrece seara în Club Caro la „Summer Shot Party”, în Kharma, Vertigo, Club Caro și multe alte locații din oraș, începând cu ora 22.00.

Duminică, 11 august

Duminică dimineața, de la ora 9.00 va începe ultima zi a Festivalul Internațional de chitară Transilvania. Pe scena Academiei de Muzică Gheorghe Dima vor urca nume precum Andras Csaki sau Boss Guitar Exhibition.

Festivalul Jazz in the Park revine duminică în Parcul Central. Evenimentul, denumit de organizatori „Jazz in the Park: pentru prieteni”, va ține o zi, iar pe scenă vor urca, începând cu ora 19.00, Jazzybirds, dar și Vița de Vie, care vor susține pentru prima dată un concert acustic la Cluj. Accesul la eveniment este liber.

La ora 20.00 în Londoner Pub va începe Quizz Night la fel ca în fiecare duminică, iar de la aceeași oră, în After Eight începe seara studenților, prețul de intrare fiind de 10 lei.

Distribuie:

Postaţi un comentariu