Super SUV Mercedes cumpărat de la Cluj. Mașina a costat 150.000 de euro

SUV-ul are trei programe de conducere - sport, eficient și manual

Dealerul Mercedes-Benz din Cluj, RMB Inter Auto, a livrat săptămâna aceasta un automobil de lux, ML 63 AMG Performance Package, în valoare de 150.000 de euro. AMG este un atelier specializat în personalizarea automobilelor Mercedes. Din 2005 este deținut integral de Daimler. Modelele de Mercedes de la AMG sunt considerate cele mai performante. Identitatea proprietarului nu a fost dezvăluită. 

„Astfel de livrări ne indică o maturizare a pieţei auto, în sensul că alegerile se fac raţional, ca urmare a creşterii gradului de informare a clienţilor de maşini premium. Performanţele de top şi înalta calitate sunt acum apreciate la adevărata valoare şi ne bucurăm că reuşim să le oferim clienţilor cele mai bune produse ale momentului’’, a declarat pentru transilvaniareporter.ro Sergiu Pop, şef departament vânzări autoturisme Mercedes-Benz la RMB Inter Auto.

Maşina livrată în această săptămână este dotată cu pachetul AMG Performance, care permite performanţe greu de egalat. Astfel, motorul AMG 5, 5 litri V8 biturbo, cu programul de conducere Controlled Efficiency şi funcţia ECO start-stop, are o cilindree de 5.461 cmc, dezvoltă o putere maximă de 410 kW (557 CP) şi atinge cuplul maxim de 760 Nm la 5.250 rpm. Având un consum mixt de 11, 8 l/100 km, ML 63 AMG este cu aproximativ 27% mai economic decât predecesorul său. Cu un cuplu ridicat la turaţii mici, motorul AMG cu 8 cilindri dă ML-ului 63 AMG nivelul de putere al unei maşini sport. Acest lucru se reflectă şi în accelerarea de la 0 la 100 km/h în doar 4.7 secunde şi în viteza maximă de 280 km/h.

Cutia de viteze AMG SPEED SHIFT PLUS 7G-TRONIC, cu funcţie de dublă debreiere, este complementul ideal pentru puternicul ML 63 AMG.

Potrivit reprezentanților Mercedes, există trei programe de conducere, care asigură întotdeauna un randament optim şi eficient pentru puterea motorului. Modurile de conducere “S” (Sport), “C” (Controlled Efficiency) şi “M” (Manual) pot fi selectate prin apăsarea unui buton de pe consola centrală. Suspensia AMG sport este bazată pe AIRMATIC cu sistemul ACTIVE CURVE SYSTEM (Bare stabilizatoare active pe fiecare axă) şi asigură intrarea în viraje la viteze mari şi stabilitate direcţională precisă, oferind în acelaşi timp confort excelent pe distanţe lungi.

Atunci când vine vorba de “inima” unui Mercedes AMG, este aplicat principiul “un motor, un om”, la sfârşitul procesului de construcţie, motorul primind o emblemă cu semnătura specialistului AMG care l-a construit. Componentele alese cu mare atenţie, instalarea perfectă şi inspecţiile repetate dau certitudinea vieţii îndelungate a motorului.

În primele luni ale acestui an, RMB Inter Auto a livrat, în premieră pentru România, aţi doi bolizi spectaculoşi. Este vorba despre modelul Mercedes-Benz SLS AMG GT în valoare de 250.000 de Euro, livrat în iunie şi de McLaren MP4-12C Spider, în valoare de 300.000 de Euro.

În galeria foto de mai jos puteți vedea cum arată SUV-ul livrat săptămâna aceasta.

Distribuie:

Nu există Comentarii

  1. Pasionatauto says:

    Si Mclarenu e detinut de acelasi proprietar care detine/a si SLR Mclaren,Ferrari 458 spyder,G class,S 63 AMG,Panamera si altele 🙂

Postaţi un comentariu