Koobic.ro – Demonstraţie de fitness online interactiv (P)

Sâmbătă 26 septembrie, antrenorii platformei de fitness online interactiv koobic.ro au oferit o nouă demonstraţie live pentru publicul clujean, în cadrul evenimentului „Fii activ cu Decathlon!”.

Timp de patru ore publicul prezent a avut ocazia să afle mai multe despre conceptul de fitness online interactiv, sa cunoască o parte dintre antrenorii koobic.ro şi să exerseze împreună cu ei. Koobic.ro este o sală virtuală de fitness, în care participanţii se înscriu la cursul dorit şi, ca la o sală de sport clasică, sunt îndrumaţi şi supravegheaţi live de instructori profesionişti, astfel încât pot face exerciţiile fizice la ei acasă, la serviciu sau în orice alt loc. Tot ce au nevoie pentru a începe un program de fitness este un laptop sau PC cu cameră web, microfon, boxe sau căşti şi conexiune la internet, dar şi dorinţa de a-şi îmbunătăţi sănătatea, forma fizică şi dispoziţia.

Koobic.ro este prima platformă din România care oferă acest serviciu, live, interactiv, diferenţiindu-se de cursurile de aerobic online de pe piaţă tocmai prin faptul că toate clasele sunt susţinute live de instructori prin intermediul transmisiunilor online. Astfel cei care sunt acasă pot face sport de calitate sub îndrumarea şi supravegherea unui instructor profesionist, beneficiind în acelaşi timp de confortul şi intimitatea casei lor.

Fitness online interactiv este un concept nou pe piaţa din România şi se adresează mai ales celor care fie nu au timp să meargă la sală, fie stau acasă cu copiii, fie nu au o sală de sport în apropiere sau nu se simt confortabil să exerseze în compania altor persoane. Clasele sunt organizate pe grade de dificultate şi mai multe categorii de antrenamente, cum ar fi aerobic, tae-bo, pilates, stretching, HIIT, etc, astfel încât oricine îşi poate alege clasele potrivite. Antrenamentele se desfăşoară în timp real, în clase de maxim 12 cursanţi, sub supraveghere video din partea unui instructor Koobic.
Asadar pasionatii de sport, mămicile sau viitoarele mămici, cei mai puţin obişnuiţi cu sala de sport, oamenii care călătoresc mult, toţi pot avea acum un antrenor la ei acasă.
Koobic.ro este un proiect UP Ciptronic SRL, societate a căror asociaţi activează pe piaţa economiei sociale de aproape 10 ani în domeniul IT, având o cifră de afaceri de peste 5 milioane lei.

Koobic.ro este o platformă realizată în cadrul proiectului „Economia socială de la A la Z” cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa Prioritară 6, Promovarea Economiei Sociale, „Investeşte în oameni!”.

Postaţi un comentariu