Horoscopul săptămânii 20-27 iunie

Berbec
Câteva probleme neașteptate vă vor complica munca, așa că încercați să vă păstrați calmul. Fiți toleranți și înțelegători, altminteri nu veți scăpa de anumite conflicte. Ar fi un moment propice să vă luați concediul sau să vă relaxați măcar câteva zile.

Taur
S-ar putea că pasiunea să explodeze în viața dumneavoastră și să vă dea totul peste cap. Concentrați-vă pe lucrurile importante care vă pot ajuta, nu vă lăsați pradă lucrurilor mărunte, care pot apărea din bârfe și discuții inutile. Aveți grijă, căci depresia vă dă târcoale.

Gemeni
Cu simțul diplomației și farmecul dumneavoastră vă puteți îmbunătăți imaginea în domeniul profesional. Este posibil să vi se încredințeze o funcție sau o lucrare mai dificilă. Acceptați oferta fără să mai stați pe gânduri și demonstrați capacitatea de muncă.

Rac
În activitatea profesională veți avea succese depline. Unele chiar neașteptate. În schimb, în aceste momente, atmosfera de acasă este un pic apăsătoare, iar viața dumneavoastră sentimentală poate trece printr-o perioadă posomorâtă.

Leu
În activitatea profesională trebuie să fiți mai prudent, în așa fel încât să vă feriți de anumite bârfe care apar inevitabil. Veți fi preocupați de unele probleme financiare, care se vor rezolva, cu puțin noroc, abia săptămâna viitoare.

Fecioară
La locul de muncă, veți avea o stare de spirit pozitivă și veți fi în măsură să rezolvați imediat orice fel de problemă care apare. Acasă aveți tendința să deveniți necomunicativ, iar cei apropiați s-ar putea să vă înțeleagă greșit.

Balanță
Veți fi nevoiți să suportați anumite piedici la serviciu, dar nu trebuie să vă îngrijorați, căci lucrurile se vor îndrepta de la sine. Chiar dacă unele dificultăți care apar, vi se par greu de trecut, încrederea în sine vă ajută să treceți cu bine peste aceste momente.

Scorpion
Încăpățânarea dumneavoastră se poate amplifica și din această cauză puteți provoca numeroase discuții în relațiile cu cei din jur. La locul de muncă vă puteți confrunta cu neprevăzutul și noutăți provocatoare. Cântăriți bine lucrurile înainte de a lua o decizie.

Săgetător
În viața de cuplu veți simți nevoia de blândețe, tandrețe și veți face tot posibilul să evitați apariția tensiunilor. Chiar dacă veți înregistra o ușoară îmbunătățire pe plan financiar, continuați să fiți prudenți cu cheltuielile.

Capricorn
De data aceasta nu vă bazați prea mult pe intuiție, așa cum faceți de obicei. Fiţi mai indulgent cu persoanele pe care le aveţi în subordine sau cu cei din apropierea dumneavoastră. Este un moment favorabil pentru consolidarea situației materiale.

Vărsător
Este o perioadă favorabilă pentru rezolvarea unor probleme de serviciu sau de familie. Nu este momentul să începeți să faceți cheltuieli importante. Săptămâna viitoare trebuie să daţi dovadă de prudenţă şi să nu faceţi excese.

Pești
Veți dedica mai mult din timpul dumneavoastră familiei și veți reuși să-i faceți fericiți pe cei care țin la dumneavoastră. Nu faceți cheltuieli inutile. Aveţi de achitat o datorie mai veche, aşa că atenţie cum vă repartizaţi bugetul.

Distribuie:

Postaţi un comentariu