Horoscop weekend

Leu (23 iulie – 22 august)

Este de preferat ca weekendul acesta să te odihneşti şi să fii optimist. Încearcă să-ţi petreci mai mult timp cu familia şi să-ţi păstrezi zâmbetul şi veselia. Nu lasă gândurile adunate din săptămâna asta să te copleşească.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Cu puțină răbdare și înțelegere, îţi dai seama ce ai greşit săptămâna asta. Trebuie să fii mai flexibil şi îngăduitor, să nu spui tuturor tot ceea ce gândeşti. Acasă te aşteaptă nişte responsabilităţi noi, care par greu de rezolvat.

Balanţă (23 septembrie – 23 octombrie)

Zilele care au trecut nu ţi-au adus satisfacţii prea mari. Noroc că eşti creativ şi ai o intuiţie excelentă. Te frământă partea financiară şi cauţi soluţii de reuşită. Încearcă, alături de persoana cea mai dragă să te relaxezi.

Scorpion (24 octombrie – 21 noiembrie)

Problemele financiare te-au cam apăsat săptămâna asta. Încearcă să priveşti cu optimism următoarele zile şi fă-ţi un plan de măsuri concrete. Se pare că cineva apropiat te dezamăgeşte. Acasă dai dovadă de simţ practic, familia te apreciază.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Organizarea este lucrul care ţi-a lipsit săptămâna asta. Având în vedere oportunitățile care te așteaptă, încearcă să te organizezi mai bine. Acordă o atenție mai mare la relaţiile cu cei apropiaţi de tine. Încearcă să ai simţul umorului.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Priveşti la săptămâna care vine cu noi idei şi încercări de a găsi o soluţie la problemele financiare. Există mari şanse ca să-ţi reuşească. Ai de gând să începi noi proiecte care să-ţi schimbe în bine, stilul de viață.

Vărsător (21 ianuarie – 18 februarie)

Eşti plin de optimism şi entuziast. Este posibil să-ţi faci planuri de călătorie. Cauţi lucruri noi, interesante. Intuiţia te ajută să reuşeşti. Pot apărea nişte veşti bune sau o surpriză plăcută. Eşti sensibil şi natural în relaţiile cu persoana iubită.

Peşti (19 februarie – 20 martie)

Săptămâna asta te-ai trezit la realitate. Aruncă o privire în spate şi o să vezi că trebuie să te organizezi mai bine. Trebuie să ai mai mult curaj în ceea ce faci şi să depui mai mult efort, chiar cu un pic de risc. Optimism ai, voinţă îţi mai trebuie.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Săptămâna asta ai avut momente de incertitudine referitoare la cariera ta. În unele situaţii ai greşit. Încearcă să nu ai resentimente, priveşte cu speranţă săptămâna ce urmează. Este posibil să ai noroc cu privire la o vânzare/cumpărare importantă.

Taur (21 aprilie – 20 mai)

Multe trăiri afective te-au dominat săptămâna asta. Este motivul pentru care, uneori, ai fost rupt de realitate. Trebuie să ai grijă în continuare la problemele financiare, fiindcă eşti prea încrezător în reuşită. Este foarte posibil să revezi o persoană care aproape ai uitat-o.

Gemeni (21 mai – 22 iunie)

În acest week-end ai mare nevoie de odihnă. Ai avut multe pe cap, eşti foarte obosit. Încearcă să fii mai vesel, să vezi lucrurile dintr-o perspectivă mai optimistă. Relaţiile sentimentale trec printr-un moment delicat dar, cu mult calm, totul se poate rezolva.

Rac (23 iunie – 22 iulie)

Vor avea loc câteva schimbări importante în viaţa ta. Nu te speria, lucrurile nu sunt aşa de rele precum par. Cu talent şi intuiţie poţi face plăcute aceste schimbări. În week-end, te întâlneşti cu prietenii, eşti binedispus şi mulţumit.

Distribuie:

Postaţi un comentariu