Horoscop săptămânal 23-29 noiembrie

Berbec

Viaţa îţi luminează această săptămână. Mulţumită Soarelui din Săgetător, te simţi plin de speranţă şi optimism. E posibil chiar să începi să câştigi nişte bani care sunt extrem de bineveniţi. Atenţie însă la cheltuieli.

Taur

Este o săptămână perfectă pentru a renunţa la vechi şi a face loc noului în viaţa ta. Schimbările pe care le faci, îţi crează multe probleme şi multă agitaţie.  Numai cu mult calm reuşeşti să treci cu bine peste aceste schimbări.

Gemeni

Trebuie să-ţi  reorganizezi viaţa şi obiceiurile cât mai curând. Nu uita că ceea ce contează este calitatea şi nu cantitatea, aşa că nu îţi forţa limitele. Trebuie să iei lucrurile încet şi într-o ordine logică dar fără grabă.

Rac

În această săptămână eşti în centrul atenţiei. Deşi s-ar putea să fie nevoie să ieşi din cochilia ta, efortul va fi binemeritat. Te vei bucura de o explozie de bucurie şi de toată recunoaşterea pe care o meriţi.

Leu

Urmează o săptămână de singurătate. Simţi nevoia să te retragi şi să stai liniştit departe de orice agitaţie. Se pare că vei avea nevoie de toată energia disponibilă pentru luna decembrie când se vor produce anumite schimbări în viața ta.

Fecioară

Săptămâna vine cu o mulţime de beneficii. Indiferent dacă îţi petrec timpul cu cei din jur sau singur, eşti oricând disponibil pentru a te dedica celor din jur. Toate acestea te vor face să te simţi un om util pentru cei din jur.

Balanţa

Vei avea o revelaţie în această săptămână. Să nu te mire dacă la început ţi se va părea ceva foarte dur. Dar analizând în profunzime lucrurile o să realizezi că te va ajuta foarte mult. Răbdarea este cel mai bun prieten al tău în aceste zile.

Scorpion

Este o săptămână dominată de intensitatea Lunii, adică o perioadă în care vei simţi o mulţime de emoţii şi în care vei avea nevoie de toată stăpânirea de sine. Nu îţi fie teamă să exprimi ceea ce simţi.  În altă ordine de idei, eşti o persoană sensibilă, chiar delicată.

Săgetător

Este o perioadă a finalizărilor, aşa că pune-te pe treabă şi termină proiectele începute pe care le-ai tot amânat. În următoarele patru săptămâni apar schimbări interesante în viaţa ta. Profită de weekend şi odihneşte-te cât poţi de mult.

Capricorn

Este o săptămână stresantă, dar poţi trece mult mai uşor peste toate dacă vei renunţa la anumite obligaţii. Este un moment potrivit pentru a alege anumite direcţii pe care să mergi. Păstrează legătura cu anumiţi prieteni cu care nu te-ai văzut de mult.

Vărsător

Parcă nu-ţi mai regăseşti locul. Eşti agitat şi suspicios în luarea unor decizii. Nu uita să îţi faci timp pentru a pune la punct anumite lucruri mai vechi care trebuie rezolvate oricum. E posibil să te întâlneşti cu un prieten vechi.

Peşti

Este o săptămână în care te lupţi cu câteva complicaţii familiale. Este bine să te bazezi pe calm şi linişte sufletească care va fi benefică atât pentru tine cât şi pentru familia ta. Nu uita că nu poţi mulţumi pe toată lumea, aşa că fii tu însuţi.

Distribuie:

Postaţi un comentariu