Horoscop săptămânal: 10-16 decembrie

Berbec

Acum poate că ar fi momentul să te implici în rezolvarea unor chestiuni pe care le-ai tratat cu indiferenţă. Şansa te poate ajuta mai mult decât până acum. Un prieten care te simpatizează îţi face o propunere interesantă care te-ar putea ajuta în curând.

Taur

Te enervezi din orice şi nu reuşeşti să-ţi canalizezi energia spre lucruri importante. Dacă ai de gând să iei o decizie importantă, trebuie să nu te grăbeşti, altfel vei face greşeli. Sfatul unui prieten apropiat îţi prinde bine. Orice discuţie în contradictoriu poate genera dispute obositoare.

Gemeni

Relaţia cu prietenii va fi una importantă pentru tine, mai ales acum în prag de sărbători. O să ai contact cu multă lume, lucru care te va încânta. Din punct de vedere financiar ai putea avea câteva surprize extrem de plăcute, la sfârşitul anului.

Rac

Este un moment favorabil pentru ca să rezolvi o mulţime de lucruri imposibile. Urmează o săptămână extrem de agitată, chiar stresantă. Primeşti o informaţie interesantă, dar nu este cazul să o foloseşti înainte de a-i verifica autenticitatea.

Leu

Se pare că ai şansa de a câştiga o sumă de bani. E posibil să fie o primă de sărbători sau un cadou neaşteptat. Apare posibilitatea unor schimbări, pe care ţi le-ai dorit de multă vreme. Dacă la început lucrurile nu merg aşa cum vrei nu trebuie să disperi, se aranjează pe parcurs.

Fecioară

Vei avea parte de o săptămână agitată, în care proiectele vor trebui amânate. Va trebui să rezolvi o mulţime de lucruri, mai ales acasă. Ai în faţă o perioadă încărcată dar până la Crăciun lucrurile reintră pe făgaşul normal. Primeşti câteva informaţii care îţi fac plăcere.
Balanţa

Se pare că cineva din jurul tău e pus pe critică. Dacă ai greşit, cel mai bine ar fi să recunoşti pentru că te bucuri de respect în rândul colegilor şi prietenilor. Săptămâna viitoare e posibil să primeşti o propunere care te va tenta foarte mult.
Scorpion

Proiectele tale importante încă mai au de aşteptat. Ai impresia că bat pasul pe loc. Mergi mai departe, fiindcă până la sfârşitul anului lucrurile se rezolva. În ceea ce priveşte situaţia financiară, se pare că vei avea un motiv de bucurie.

Săgetător

Pe cât posibil, evită discuţiile în contradictoriu cu cei din jurul tău. Eşti un pic iritat şi din acest motiv relaţia cu partenerul de viaţă poate să fie ceva mai tensionată. Cel mai bine ar fi să nu faci celor dragi prea multe reproşuri, mai ales că se apropie sărbătorile.

Capricorn

Vei avea parte de o perioadă încărcată, cu o mulţime de activităţi de rezolvat. Eşti energic, plin de iniţiative, dornic de a te implica în activităţi noi. Din punct de vedere financiar ai putea avea o reuşită care îţi va permite să-ţi faci planuri de sărbători.

Vărsător

E bine să faci un efort şi să îţi organizezi cu atenţie programul, fiindcă numai aşa vei reuşi să te descurci în mod onorabil. Vei primi o propunere de colaborare care te va tenta destul de mult. Încearcă să te ocupi şi de casa dar şi de cei apropiaţi.

Peşti

Ideile tale sunt excelente, dar nu este un moment favorabil pentru a le pune în practică. Ai puţină răbdare până la începutul anului viitor. Nu ai ce face, fiindcă urmează sărbătorile când e de preferat să te odihneşti şi să te relaxezi.

Distribuie:

Postaţi un comentariu