Horoscop pentru weekend

Berbec
Stresul acestei săptămâni a lăsat urme şi se vede pe chipul tău cât de obosit. În aceste zile tot ce ar fi mai bun de făcut este odihna şi activităţi mici pe lângă casă, nicidecum alergătura, munca fizică în exces, conflicte sau confruntări care te solicită exagerat.
Taur
Eşti de-a dreptul atras de o persoană inteligentă, cu care comunici foarte bine. Se resimte o compatibilitate specială între voi, vă înţelegeţi din priviri, sunteţi pe aceeaşi lungime de undă. Se poate naşte de aici un parteneriat de afaceri sau o prietenie de viitor.
Gemeni
Eşti plin de viaţă, dornic de distracţie şi mişcare. Zilele acestea distracţia te ajuta în refacerea psihică. Relaţia cu persoana iubită, merge de minune. Dacă rămâi acasă, de preferat să te odihneşti pentru că vine o săptămână plină de treburi.
Rac
Dai o luptă crâncenă împotriva minciunii, în care eşti şi tu direct implicat. Eşti dezamăgit de felul cum îţi vorbesc unele persoane. Poate eşti şi tu un pic mai sensibil şi orice cuvânt nepotrivit te deranjează dar vrei să arăţi celor din jur unde-i dreptatea.
Leu
Ai un efect pozitiv asupra unor prieteni care trec prin momente dificile. Nu te laşi copleşit de gânduri negre, de griji sau lipsuri, ci încerci întotdeauna să scoţi în evidenţă partea bună a lucrurilor. Reuşeşti să ridici moralul celor cu probleme şi nu îi laşi să alunece spre depresie.
Fecioară
Ceva nu merge bine în viaţa ta personală, relaţia cu rudele – ori discuţii care se încing între membrii familiei, duc la nervi, supărări şi răutăţi. Preferabil să gestionezi tu această situaţie inflamabilă prin tact şi diplomaţie şi vei vedea că lucrurile se calmează.
Balanţa
Ai parte de momente frumoase, evenimente interesante, lucrurile merg în favoarea ta. Greu de spus în ce plan să-ţi încerci norocul, deci lasă-te purtat de hazard. Vei avea motive, să zâmbeşti satisfăcut că ai fost la locul potrivit în momentul potrivit.
Scorpion
Eşti cam neatent cu rezervele de bani pe care le-ai pus deoparte. Oricât de nervos eşti, persoana iubită va trece cu vederea iritarea ta şi te va ajuta să te calmezi. Te înţelege, te cunoaşte bine şi va reuşi, cu calm şi multă iubire, să te liniştească.
Săgetător
Logica ta spune să nu crezi tot ce auzi, pentru că ajung la urechile tale informaţii incomplete, imprecise, care ascund o mare parte din adevăr. Caută şi alte puncte de vedere, aşa poţi stabili ce e bine şi ce e rău. Ascultă şi de cei dragi fiindcă sunt alături de tine.
Capricorn
Visul în care crezi cu tărie are toate şansele să se materializeze, dar ai totuşi nevoie de sprijin. Dacă tu ai ideea altcineva va contribui la aplicarea în practică a ideii tale, deci cauta un om de încredere. Nu trebuie să te grăbeşti fiindcă şansă e de partea ta.
Vărsător
Situaţia materială cunoaşte o ameliorare semnificativă, parcă ţi se ia o piatră de pe inimă şi simţi că mai poţi şi tu răsufla. Scapi de o datorie mai veche sau de teama unor probleme financiare. Totuşi nu te hazarda în planuri financiare necugetate.
Peşti
Dialogul cu persoana dragă merge greoi. Consideri că nu poţi să-i spui totul în faţă, din teamă sau emotivitate. Nu vrei să produci deranj nimănui de aceea eşti cam retras. Eşti timid în relaţia cu ceilalţi, vorbeşti puţin şi eşti destul de tăcut.

Distribuie:

Postaţi un comentariu