Horoscop pentru weekend

Berbec

Te joci cu sentimentele celuilalt şi nu inspiri prea multă încredere. Ţi se pare interesant să zăpăceşti inima celui care te atrage. În acest weekend eşti cu gândurile răvășite și neclare. Ar trebui să-ți ordonezi un pic atitudinea.
Taur

Se pare că o să renunți la o prietenie. Nimic nu e veşnic, nici prieteniile, nici colaborările. Deci nişte lucruri se pot încheia în acest weekend. Dacă îţi asculţi intuiția, vei fi cel mai câştigat, pentru că vei scăpa de lucruri neplăcute.
Gemeni

Eşti ascultat şi respectat, ai cele mai inteligente soluţii la întrebările altora. Ai o vorbă bună sau un compliment pentru oricine îţi apare în cale, de aceea eşti o companie foarte plăcută. Să nu te mire că în weekend o să primeşti nişte invitaţii interesante.

Rac

Ai un vis măreţ în minte, dar preferi să-l păstrezi deocamdată doar pentru tine. Crezi că, dacă spui şi altora ce gândeşti, există riscul să nu se mai realizeze. De aceea trebuie multă discreţie şi răbdare, ai şanse mari de realizare.
Leu

Relaţia cu ceilalţi este un pic tensionată, dar nu din cauza ta. Nu te lăsa influenţat de cei din jur, încearcă să fii pe mai departe diplomat şi să nu cazi în plasa nervozităţii. Încearcă să tratezi lucrurile normal şi firesc.
Fecioară

Pregăteşti un proiect de viitor. Ţine cont de părerile celor care au trecut deja prin situaţii similare, pentru că îţi vor fi de mare folos. În weekend apar nişte veşti bune şi treci prin momente foarte plăcute alături de cei dragi.
Balanţa

Ai ocazia de a pleca la drum spre o destinaţie de care te leagă amintiri plăcute. Îţi aduci aminte de un eveniment foarte plăcut din trecutul tău, motiv pentru care eşti emotiv şi sentimental. Un pic de realism totuși nu-ţi strică.
Scorpion

Preocuparea ta principală este legată de unele investiţii pentru casă. Eşti ajutat în acest demers şi de cei apropiaţi din familie. Ai şansa să câştigi respectul şi admiraţia unui prieten aflat în impas pe care-l ajuţi în mod necondiţionat.
Săgetător

Eşti un pic dezamăgit de o persoană care ar fi spus nişte neadevăruri despre tine. Chiar dacă vine cu argumente, eşti sceptic şi neîncrezător. Totuşi nu judeca lucrurile dur, mai bine aştepţi să dovedească dacă are sau nu dreptate.
Capricorn

Ideile tale sunt primite cu braţele deschise de familie, pentru că priveşti mult mai serios viitorul. Eşti ambiţios şi vrei să ajungi repede la ţinta propusă. Totul depinde de tine, dar şi de un pic de noroc care se pare că te ajută.

Vărsător

Eşti tot mai aproape de atingerea unui scop pe care ţi l-ai propus cu ceva timp în urmă şi pentru care ai depus eforturi serioase. Eşti convins că vei avea succes şi eşti fericit. Este motivul pentru care ai nevoie de puţină relaxare.
Peşti

E un weekend cu şanse excelente de afirmare pentru tine, deci trebuie să profiţi la maxim de ocaziile bune care se ivesc. Norocul se pare că nu te ocoleşte, aşa că profită fără teama că nu vei reuşi. Şansa şi norocul îţi surâd.

Distribuie:

Postaţi un comentariu