Horoscop, miercuri, 4 septembrie

Fecioară

Nu prea eşti în apele tale, îţi lipseşte simţul practic. Se pare că oboseala acumulată te afectează. Eşti nevoit să apelezi la un prieten pentru a rezolva o problemă. Preferabil să te relaxezi şi să-ţi petreci timpul liber alături de persoana iubită.

Balanţă

Relaţiile cu cei din jurul tău sunt foarte bune. Eşti tentat să faci nişte cheltuieli pentru cadouri. Eşti un pic pisălog în discuţii şi supărător prin monopolizarea lor. Trebuie să dai atenţie mai multă celor dragi şi mai ales persoanei iubite.

Scorpion 

Eşti prea sensibil, nu te poţi concentra şi este posibil să nu iei cele mai bune decizii. Este de preferat să te ocupi de lucruri care nu sunt legate de afaceri şi bani sau de proiecte importante. Acordă mai multă atenţie odihnei.

Săgetător 

Nu ai chef de sfaturile nimănui. Te comporţi asemenea unui copil neastâmpărat. Nu este momentul să iei decizii importante. Păstrează-ţi calmul şi evită discuţiile în contradictoriu cu membrii familiei.

Capricorn 

Îţi pierzi calmul chiar în momentele cele mai importante. Nu este exclus ca relaţiile cu colegii sau cu prietenii să aibă de suferit din această cauză. Prin această atitudine e posibil să strici buna-dispoziţie generală.

Vărsător 

Azi nu eşti în cea mai bună formă. Eşti un pic obosit şi confuz. Ar fi bine să eviţi discuţiile neprincipiale cu cei din jurul tău. Îţi trebuie multă răbdare. Spre seară devii plăcut şi agreabil, persoana iubită te apreciază.

Peşti 

Azi găseşti soluţii surprinzătoare şi te simţi mult mai bine. Te întâlneşti cu nişte prieteni şi faci cunoştinţă cu o persoană importantă. Important este să nu să iei decizii în grabă, la anumite propuneri care par a fi interesante.

Berbec

Ai idei pe care cei din jurul tău nu le înţeleg. Trebuie să încerci să fii mai explicit şi să priveşti lucrurile cu calm. Pot apărea probleme de sănătate din cauza surmenajului. Preferabil să eviţi excesele, acordă mai mult timp odihnei.

Taur

Azi te hotărăşti să iei câteva decizii cu adevărat revoluţionare, care aduc câteva schimbări importante în mediul tău de viaţă. S-ar putea să ai o neînţelegere cu prietenii. Încearcă să fii calm şi să ai un dialog plăcut cu partenerul de viaţă.

Gemeni

Astăzi îţi lipseşte simţul practic. Eşti mult prea interesat de ce fac alţii şi de câştigurile lor. Este un mod de a te implica în lucruri neplăcute. Evită discuţiile, mai bine te relaxezi şi ieşi la o plimbare cu persoana iubită.

Rac

Azi vrei să faci ce-ţi trece prin cap. Ai planuri mari şi vrei să termini o treabă începută mai demult. O veste apare pe neaşteptate şi s-ar putea să-ţi schimbe planurile. Eşti derutat şi nu mai ştii cum să te împarţi.

Leu

Ai o relaţie foarte bună cu partenerul de viaţă. Vrei să realizezi multe lucruri la care ai visat. Pentru deciziile importante mai gândeşte-te câteva zile. Ar fi bine să te sfătuieşti cu persoane apropiate de încredere.

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu