Horoscop, miercuri, 28 august 2013

 Fecioară

Eşti într-o formă intelectuală deosebită şi ai şanse mari pe plan social şi sentimental. Întâmplările din ultima perioadă te fac să fii mai atent la sentimentele şi dorinţele tale într-o relaţie. Este o zi favorabilă contactelor cu diverse persoane.

 

Balanţa

Eşti bine dispus şi ai ocazia să iei o decizie importantă cu privire la problemele financiare în general.

Unele lucruri pe care vroiai să le schimbi sunt întârziate sau încetinite. Răbdarea ta va fi pusă la încercare, dar vei reuşi să găseşti un echilibru.

 

Scorpion

Ai idei excelente şi eşti hotărât să le pui în aplicare. Oscilezi între mai multe feluri de a acţiona, în forţă, decisiv sau pasiv. Capacitatea de comunicare te ajută să-ţi faci noi prieteni. Totuşi nu lua decizii radicale de unul singur!

 

 

Săgetător

Vei lua decizii inspirate, care-ţi asigură reuşita pe plan social şi succesul în relaţiile sentimentale. Este posibil să cheltuieşti nişte bani care te vor ajuta mai târziu în progresul tău. Ai totodată idei bune, care îţi pot schimba viitorul.

 

 

Capricorn

E o zi mai dificilă. Atmosfera acestei zile nu e deloc pe placul tău, emoţiile negative te apasă. Ai o senzaţie de eşec din cauza pretenţiilor tale foarte mari. Coboară un pic ştacheta şi vei descoperi şi ceva care să te bucure. Nu neglija odihna.

 

Vărsător

Te simţi relaxat şi vrei să te bucuri de toate plăcerile vieţii. Ai ocazia să rezolvi o problemă financiară mai veche. Ai ambiţia să termini nişte lucrări mai vechi. Eşti binedispus, motiv pentru care poţi face multe promisiuni. Ai grijă în schimb dacă le poţi respecta.

 

Peşti

Azi, lucrurile pot căpăta o turnură mai bună, deci nu descuraja din cauza unui banal impas. Posibil să apară o rezolvare excelentă. Eşti inspirat şi rezolvi probleme dificile. N-ar strica, totuşi, să ţii seama de sfaturile partenerului de viaţă.

Berbec 

Te simţi plin de energie, ai multe idei originale, cu care partenerul de viaţă este de acord. Ai spor la treabă şi eşti hotărât să nu laşi nimic neterminat. S-ar putea să devii nervos dacă dorinţele îţi sunt împiedicate. Totuşi nu exagera cu munca.

 

Taur

Azi apar toate condiţiile favorabile unui succes rapid, ca prin minune! Practic, rezolvi într-o zi

nişte lucruri vechi, enervante, care au durat prea mult timp. Faci cunoştinţă cu un om de afaceri care îţi propune să intri într-o combinaţie. Ai şanse mari de reuşită.

 

Gemeni

Eşti trist în relaţiile personale şi eşti înclinat să eviţi orice discuţii serioase. Este posibil să ai probleme şi cu banii. Îţi este greu să te concentrezi la locul de muncă. Ar fi bine să te apropii mai mult de partenerul de viaţa sau de cei dragi pentru sfaturi.

 

Rac

Mulţumirea de sine şi armonia conduc relaţiile tale personale. Este un moment în care te relaxezi şi te simţi bine. Ai suficientă putere pentru a duce lucrurile la bun sfârşit. Se pare că vor veni şi nişte satisfacţii materiale demult aşteptate.

 

Leu

Nu trebuie să crezi în toate promisiunile care ţi se fac. Analizează cu atenţie informaţiile care ajung la tine, pentru că nu toate sunt corecte, sincere sau adevărate. Unele sunt chiar minciuni intenţionate. Poţi să te bazezi pe intuiţia ta.

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu