Horoscop, marți, 22 octombrie

Berbec

(21 mar. – 20 apr.)

Azi, în ciuda inspiraţiei de care dai dovadă, ai putea greşi cu uşurinţă. Încearcă să discuţi cu cineva de încredere proiectele tale, căci greşelile făcute în această perioadă te-ar putea încurca. Păstrează-ţi încrederea în tine și ai grijă ce decizii iei.

 

Taur

(21 apr. – 20 mai)

Vei avea parte de câştiguri suplimentare, ce te vor ajuta să îţi menţii echilibrul financiar. Va trebui să depui un efort mai mare dacă doreşti rezultate. Ai şanse să cunoşti o persoană care te va susţine în proiectele de viitor pe care le gândeşti.

 

Gemeni

(21 mai – 22 iun.)

Persoana iubită va fi mai sensibilă, mai suspicioasă. Ai grijă ce vorbeşti, căci orice vorbă spusă la întâmplare poate să o deranjeze. În rest, vei avea parte de tot felul de evenimente care te vor ţine ocupat pe tot parcursul acestei zile.

 

Rac

(23 iun. – 22 iul.)

N-ar fi exclus să cunoşti o persoană pe care o vei simpatiza. Iniţiativele tale în plan sentimental ar trebui să fie sub semnul prudenţei, căci impulsivitatea de care dai dovadă în această perioadă te-ar putea determina să faci greşeli majore.

 

Leu

(23 iul. – 22 aug.)

Comunicarea cu partenerul de suflet te face mai optimist, mai încrezător în propriile capacităţi. Este posibil să primeşti o pro­punere de colaborare care îţi va surâde. Nu este însă cazul să te grăbeşti cu răspunsul; încearcă să ana­lizezi şi riscurile.

 

Fecioară

(23 aug. – 22 sep.)

Ar fi bine să profiţi de această zi mai lejeră şi să îţi păstrezi ceva mai mult timp pentru odihnă şi relaxare. Este posibil să câştigi o sumă de bani din colaborări, ceea ce te va ajuta să faci faţă cheltuielilor. În plan sentimental ai putea avea unele bucurii.

 

Balanţă

(23 sep.  –  23 oct.)

Azi este posibil să ai unele realizări, dar nu la nivelul aşteptărilor. Vei avea multe de făcut, dar nu vei reuşi să finalizezi chiar tot ce ţi-ai propus. Nu-ţi consuma energia în chestiuni minore, concentrează-te pe lucruri importante.

 

Scorpion

(24 oct. – 21 nov.)

Pe cât posibil, azi nu te implica în afa­ceri sau chestiuni legate de bani. De asemenea, evită să semnezi acte de orice fel. Evenimente oarecum neaşteptate te vor determina să-ţi schimbi planurile pentru viitor. Este posibil să reevaluezi anumite lucruri.

 

 

Săgetător

(22 nov. – 21 dec.)

Posibil să pui la punct, alături de membrii familiei, proiecte pe care le ai în minte de mai mult timp. Câteva drumuri neaşteptate te vor obliga la o schimbare de program. Dispui de o bună capacitate de adaptare la situaţii dintre cele mai diverse.

 

Capricorn

(22 dec. – 20 ian.)

În cazul în care vei avea de dat un examen, rezultatele vor fi cel puţin mulţumitoare. Situaţia financiară s-ar putea îmbunătăţi datorită unor activităţi extraprofesionale. Azi poţi lua decizii importante din punct de vedere financiar.

 

Vărsător

(21 ianuarie – 18 februarie)

Împreună cu familia vei avea parte de tot felul de discuţii contradictorii legate de proiecte de viitor şi ar fi bine să nu încerci să-ţi impui punctele de vedere. Oricum, până la urmă. lucrurile vor ieşi aşa cum îţi doreşti din toate punctele de vedere.

 

Peşti

(19 feb. – 20 mar.)

Azi este de luat în seamă o întâlnire cu prietenii sau cu o persoană importantă care te poate ajuta pe viitor. Dacă aveai de gând să faci nişte cheltuieli, ziua de astăzi îţi poate aduce bucurii în această direcţie. Sentimental, încearcă să nu-ţi neglijezi familia.

Distribuie:

Postaţi un comentariu