Horoscop, marți, 19 noiembrie

Berbec

Nu te grăbi să faci schimbări în viţa ta, deoarece s-ar putea dovedi în scurt timp că ai făcut o greşală. Unul din planurile tale mai vechi ar putea fi pus în practică, cu condiţia să accepţi sfaturile celor din jur. Sunt posibile dicuţii în contradictoriu cu cineva din familie.

Taur

Conjunctura astrală te favorizează, aşa că, ai putea să puni în practică proiecte mai deosebite. Cel puţin deocamdată şansele de reuşită sunt mari, dar ar fi bine să te gândeşti şi în perspectivă. Partenerul de viaţă este alături de tine.

Gemeni

În continuare eşti tensionat şi te agiţi foarte mult. Sănătatea, fără a-ţi creea probleme deosebite, nu va fi punctul forte pentru tine în această zi. Încearcă să o menajezi. Reuşeşti să comunici bine cu cei din jur în ciuda unor neînţelegeri minore.

Rac

De energie nu duci lipsă, dar nu reuşeşti să o foloseşti în mod eficient. Doreşti să faci prea multe lucruri deodată şi timpul nu îţi mai ajunge. O informaţie pe care o vei primi, s-ar putea transforma într-o afacere din care poţi câştiga nişte nbani.

Leu

Din punct de vedere financiar vei avea unele avantaje. Este posibil să ai parte de un câştig datorită unei decizii inspirate pe care ai luat-o. Dorinţa ta de a face ceva mai deosebit nu se va putea concretiza aşa cum îţi doreşti. Pentru tot ce ţi-ai propus este nevoie de un efort mai mare decât îţi imaginezi.

Fecioară

Relaţia cu partenerul de viaţă se află într-un echilibru instabil. Faci eforturi pentru a o menţine pe linia de plutire. Vei avea ocazia să îţi consolidezi relaţia cu fiinţa iubită, dar n-ar fi exclus nici să cunoaoşti o persoană de care să te legi afectiv.

Balanţa

Eşti puţin cam obosit aşa că, cel mai bine ar fi să îţi faci un program care să conţină mai multe ore de odihnă. Tot ceea ce vei demara în această zi se va finaliza cu o oarecare întârziere şi va necesita răbdare şi perseverenţă.

Scorpion

Dispui de suficientă energie pentru a finaliza ceea ce ţi-ai propus. Eşti optimist, încrezător, deşi din când în când ai un sentiment de nemulţumire. Lucrurile îţi vor ieşi destul de greu, dar dacă vei fi perseverent vei avea parte şi de unele avantaje.

Săgetător

Vei reuşi să ieşi în evidenţă prin modul tău de implicare. Pentru a-ţi rezolva problemele familiale va fi nevoie de multă alergătură ceea ce te va obosi chiar stresa. Încercă să îţi găseşti timp pentru o activitate relaxantă şi te vei simţi mult mai bine.

Capricorn

Relaţia cu rudele mai îndepărtate va reveni în atenţia ta. Cheltuielile vor fi destul de mari, dar măcar poţi miza pe sprijinul celor din jur. Nu cumpăra decât strictul necesar pentru că altfel s-ar putea să constaţi că ai făcut o greşală. N-ar fi exclu să fii obligat să faci o călătorie.

Vărsător

Posibil să pleci într-o călătorie. Comunicarea cu cei din jur va fi în principiu bună şi îţi permite să intri în posesia unor informaţii ce îţi vor fi de un real folos în viitorul apropiat. Aţi putea demara o investiţie care îşi va arăta roadele în timp destul de scurt.

Peşti

Relaţia cu partenerul de viaţă este un pic tensionată. Ai tendinţa de a te implica în prea multe activităţi ceea ce te-ar împiedica să duci la bun sfârşit câte ceva. Pe tot parcursul zilei, evenimentele se vor succeda cu rapiditate astfel încât nu vei avea timp nici măcar să respiri.

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu