Horoscop, luni, 25 noiembrie

Berbec

Nişte colegi de serviciu stau cu ochii pe tine şi te critică, deşi tu faci tot posibilul să răspunzi tuturor cerinţelor cât se poate de bine. Spre seară te întâlneşti cu nişte prieteni a căror prezenţă îţi face bine şi te bucuri sincer de întâlnirile cu ei şi de vorbele bune.

Taur

Se poate ivi o modificare de ultimă oră care îţi schimba planurile, dar se pare că e mai bine aşa. Se încheie o etapă dificilă şi faptul că ajungi la final este foarte bine. Deşi eşti derutat de acest final destul de brusc, important este că totul se încheie cu bine.

Gemeni

Apar nişte momente de răceală în relaţia ta sentimentală. Dacă probabil e doar un foc de paie care se va stinge repede, pentru că nu pasiunea primează în acest moment. Fii deschis şi la alte variante, pentru că numai aşa este posibil să ai de câştigat pe viitor.

Rac

E vremea unei treceri în revistă a paşilor parcurşi până acum. Viitorul depinde foarte mult de ceea ce ai realizat înainte, deci nu ezită să vezi dacă ai făcut greşeli şi unde. Eşti mai toată ziua prins cu treburi iar oamenii cu care ai şansa să te întâlneşti au un efect pozitiv asupra ta.

Leu

Dacă dai piept cu un obstacol care, pe moment, pare greu de trecut, trebuie să cauţi soluţia şi să nu renunţi uşor. Pe moment, pare că totul e pierdut, dar intuiţia te ajută şi poate salva situaţia. Eşti enervat de cei care ştiu numai să critice fără să ofere soluţii concrete.

Fecioară

Există şansa de a întâlni o persoană cu mult şarm care îţi atrage atenţia printr-un comportament extrem de amabil faţă de tine. Deşi azi nu eşti prea sigur de programul pe care îl ai, pe parcurs reuşeşti să te organizezi mai bine şi mai eficient.

Balanţa

Eşti mai sigur pe tine datorită realizărilor concrete la care ajungi azi. Când vezi că eforturile tale au şi o urmare, fie că e vorba de bani, fie de un ţel atins, eşti mulţumit. Posibil să primeşti o sumă de bani pe care o aştepţi de mai multă vreme şi o meriţi.

Scorpion

Birocraţia va fi cel mai mare duşman al planurilor tale de azi. La un moment dat te enervezi peste măsură dar nu te aştepta ca lucrurile să se rezolve astfel. Dimpotrivă, exista riscul să pierzi şi ce ai câştigat până acum. Îţi trebuie calm şi multă răbdare

Săgetător

Vestea care soseşte azi te bucura la maximum, pentru că o aştepţi demult. Stăteai ca pe ghimpi, aşteptând un semn, care iată, soseşte acum exact în forma de care aveai nevoie. De acum te simţi mult mai sigur pe tine şi profiţi de auspiciile norocoase ale zilei.

Capricorn

Persoana care intervine azi în treburile tale, te supăra, dar are un efect benefic pentru cursul evenimentelor, deci profita de ajutorul pe care ţi-l oferă. Este un sprijin neaşteptat şi pur amical. Nu se aşteaptă la nimic în schimb, tocmai de aceea eşti uimit de acest ajutor.

Vărsător

Un prieten intervine în afacerile tale cu un sfat folositor exact la momentul potrivit pentru a rezolva o problemă care te frământă. Este un sfat excelent, care merită pus în practică. Astfel poţi să-ţi dai seama de prietenii tai adevăraţi şi de prietenii falşi.

Peşti

De genul tău eşti mai tolerant şi accepţi să mai dai o şansă unei persoane care te-a supărat, înainte de a lua o hotărâre definitive. Dar de data aceasta se pare că eşti ferm pe poziţie şi dacă ai spus odată adio, aşa rămâne. Uimeşti prietenii cu atitudinea ta categorică dar în final corectă.

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu