Horoscop, luni, 2 septembrie

Fecioară

Termini cu bine o activitate importantă de pe urma căreia poţi câştiga nişte bani. Eşti iritat, aşa că trebuie mult calm în discuţiile cu colegii de serviciu şi cu partenerul de viaţă. Trebuie să găseşti nişte soluţii la rezolvarea unor probleme ale familiei.

Balanţa

Intenţionezi să te implicit mai mult la serviciu, dar e posibil ca şeful să nu fie de acord. Relaţiile cu colegii de serviciu se anunţă tensionate. Îţi trebuie calm şi înţelegere pentru a trece peste aceste momente. Intuiţia te ajută.

 

Scorpion

Azi eşti prea sincer şi nu este momentul să spui chiar tot ce gândeşti. La serviciu sau în afaceri şefii te apreciază, dar colegii sunt uşor invidioşi. Din acest motiv se creează o atmosferă tensionată. Ai grijă la afirmaţiile pe care le faci.

 

Săgetător

Azi apar mai multe evenimente neprevăzute, inclusiv nişte probleme financiare, care-ţi strică planurile. Se pare că problemele se vor rezolva rapid şi spre seară îţi recapeţi buna-dispoziţie. O sa  primeşti o veste.

 

Capricorn

Nişte bârfe la serviciu sau în alt context te enervează. Trebuie să te stăpâneşti şi să nu faci afirmaţii dure, pentru că neînţelegerile se lămuresc, dar jignirile nu se uită. Acceptă ideea că trebuie să te odihneşti mai mult.

 

Vărsător

Nişte zvonuri nu tocmai adevărate legate de tine circulă pe la serviciu, lansate de o femeie invidioasă. Nu le băga în seamă, fiindcă sunt inofensive şi fără rost. Aşa câştigi mai mult. Important este faptul că persoana iubită te susţine.

 

Peşti

Afli că cineva apropiat sau un prieten nu mai are încredere în tine şi te-a trădat. Trebuie să te linişteşti să-ţi temperezi nervozitatea, fiindcă nu rezolvi nimic certându-te. Ar fi bine să discuţi şi să te consulţi cu partenerul de viaţă.

 

 

Berbec

Ţi se oferă o variantă de asociere într-o afacere. Nu te grăbi să accepţi până nu te sfătuieşti cu cineva priceput în afaceri. Altfel s-ar putea să regreţi mai târziu. Îţi trebuie multă prudenţă. Ar trebui să te ocupi mai mult de partenerul de viaţă.

Taur

Îţi dai seama că cineva cunoscut, prieten său coleg, te invidiază. Nu este recomandabil să începi o discuţie. Ascultă şi dă dovadă de multă discreţie. O să câştigi în timp mai mult dacă eşti diplomat. Acordă mai multă atenţie familiei.

Gemeni

Din cauza oboselii, s-ar putea să simţi o stare accentuată de tensiune. Atenţie sporită dacă faci afaceri cu bani sau investiţii. Evită discuţiile în contradictoriu. Acasă petreci momente plăcute în compania celor dragi. Nu încerca să-ţi impui punctul de vedere.

Rac

Primeşti un cadou sau o veste interesantă. La serviciu te irită nişte probleme care apar din cauza neînţelegerilor cu un coleg sau partener de afaceri. Ar fi bine să comunici mai mult şi să dai dovadă de tact şi înţelegere.

Leu

Evenimente neprevăzute te obligă să iei o decizie dificilă. E posibil să primeşti o variantă de colaborare sau de serviciu, care nu ţi se pare potrivită. Nu trebuie să-ţi faci planuri prea mari, mai bine să laşi pe mâine această decizie importantă.

 

 

 

 

 

 

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu