Horoscop, luni, 2 decembrie

Berbec

Eşti plin de energie, capabil să muţi şi munţii din loc. Abia aştepţi să te apuci de un proiect nou care s-a născut în mintea ta. Eşti relativ aproape de ţintă şi e posibil să atingi mai repede succesul. Azi ai de partea ta norocul şi astrele..

Taur

Cineva îţi strică ziua cu văicărelile sale. Şi-a găsit omul pe care să-şi verse nervii şi frustrările. Tu n-ai nicio vină. Dacă ai avea puţin tupeu şi l-ai pune la punct încă din start, nu te-ai împovăra cu problemele sale, care nici nu te privesc în fond.
Gemeni

Deciziile pe care le iei azi sunt în avantajul tău, dar fac rău altei persoane -fara voia ta, deci ai grijă cum procedezi. În fond, contează ce e bine pentru tine, deoarece nu vei putea mulţumi niciodată pe toată lumea.
Rac

Te afli la mijloc într-o situaţie complicată: unii îşi susţin punctul de vedere într-un fel, alţii altfel, iar tu nu ştii cui să te alături. Tu eşti persoana care trebuie să aplaneze tensiunile şi să echilibreze situaţia tensionată existentă.
Leu

Atenţie la deciziile cu impact asupra bugetului, deoarece rişti să faci o alegere greşită. Poţi cheltui prea mult pe un lucru care nu prea îşi merită banii. Eşti cam neatent şi împrăştiat aşa că ai grijă ce faci cu banii. Mai bine nu te grăbii.

Fecioară

O surpriză interesantă ţi se pregăteşte în plan sentimental. Ori partenerul de suflet îţi face o declaraţie superbă şi neaşteptată, ori, dacă acum apare o persoană interesantă în calea ta, atracţia este instantanee de ambele părţi.
Balanţa

Nu te aştepta ca toată lumea să fie de acord cu tine, mai ales că oameni răutăcioşi se vor găsi oriunde. Chiar dacă eşti convins că ceea ce faci e bine şi depui mult suflet, se va trezi cineva care să-ţi taie avântul şi să fie împotriva ta.

Scorpion

O greşeală comisă de altcineva te pune acum pe tine într-o situaţie neplăcută. Eşti supărat pe cel de la care a pornit toată situaţia aceasta. În loc să aştepţi ca lucrurile să revină la normal de la sine, mai bine ajută-l să-şi repare greşeala.

Săgetător

Azi ai o reuşită importantă. Din păcate unii caută nod în papură, nu au încredere în tine, li se citeşte îndoială pe chip, alţii sunt pur şi simplu invidioşi. Dar nu are rost să pui la suflet astfel de comentarii, pentru că unii oricum nu ştiu să aprecieze calităţile altora.
Capricorn

Treci prin locul potrivit în momentul potrivit pentru a te întâlni cu nişte persoane care vor juca un rol important în planurile tale viitoare. Anturajul în care te afli merită toată consideraţia ta, pentru că te simţi bine în prezenţa acestor persoane.

Vărsător

Azi ai de făcut o alegere complicată. Nu poţi ajunge în două locuri în aceeaşi zi, tot aşa cum nu te poţi împărţi în două. Însă atenţie mare, alegerea pe care o faci azi poate avea efecte foarte bune asupra planurilor tale de viitor.

Peşti

Stai departe, pe cât posibil, de mediile tensionate şi aglomerate în care planează orgoliile şi conflictul. Ceilalţi abia aşteaptă să-şi verse nervii pe cel mai nevinovat dintre toţi. Tu nu ai nimic în comun cu situaţia şi discuţiile celor din jur.

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu