Horoscop, luni, 18 noiembrie

Berbec

Repari o greşeală din trecut nerezolvată de mai multă vreme. O analiză obiectivă asupra lucrurilor trecute te ajuta să înţelegi ce greşeli ai făcut. Ai şansa de a învăţa şi de a evita anumite lucruri făcute în viaţa ta, chiar dacă adevărul uneori doare.

Taur

Concentrarea ta e diminuată în această zi. Eşti surmenat după o săptămână grea şi ai nevoie de odihnă şi relaxare. Spre seară ieşi alături de un grup de prieteni, cu bucurie. E un moment excelent de socializare iar discuţiile se vor prelungi ore întregi.

Gemeni

Nu te simţi bine în mediul în care te afli, deşi ai în jur oameni activi, plini de viaţă, dar poate tocmai acest dinamism este cel care te deranjează. Ai prefera o zi mai calmă, mai pasivă şi fără atâta agitaţie în jurul tău. Simţi nevoia de relaxare.

Rac

Nu ai stare eşti plin de energie. Eşti sociabil şi dornic să faci noi cunoştinţe, poate şi datorită şansei pe care o ai de a te alătura unor persoane importante. Merită să păstrezi aceaste relaţii, pentru că în timp s-ar putea să ai nevoie de ele.

Leu

Se pare că azi pleci undeva mai departe de casă, împreună cu un grup de amici, într-un anturaj tonic şi vesel care va avea efecte benefice pentru tine. Revederea unor prieteni are un efect energizant asupra ta, mai ales că primeşti nişte veşti bune.

Fecioară

Azi apare un semn de noroc pentru tine. Acest lucru îţi dă putere, încredere, altă atitudine şi speranţa de mai bine. Ai toate şansele să te faci remarcat, dar succesul depinde şi de îndrăzneala şi deciziile pe care le iei. Intuiţia te ajuta mult.

Balanţa

Ai parte de nişte colegi reticenţi la propunerile tale poate chiar invidioşi. Nu poţi trece de ei, fiindcă nu vor deloc să coopereze cu tine. Ai ghinionul de a avea în preajma colegi fricoşi care critică tot ce văd, dar nu au curaj să schimbe nimic.

Scorpion

Fii mai precaut cu banii de care dispui pentru că vei avea nevoie de o sumă mai mare de bani în perioada următoare. În aceste timpuri e mai bine să faci economii şi să nu te hazardezi în cheltuieli mari. Rezumă-te doar la strictul necesar.

Săgetător

Găseşti o soluţie eficientă de a-ţi achita o serie de datorii mai vechi care te stresau. Azi primeşti o veste pe care o aşteptai de mai multă vreme şi nu mai aveai speranţe că apare. E posibil să ajuţi un prieten care îţi cere ajutorul fără obligaţii.

Capricorn

Ai de făcut o anumită alegere. Eşti într-un mare dubiu, pentru că părerile sunt foarte împărţite. Eşti un pic derutat, pentru că nu ai vrea să faci o alegere greşită. Un sfat de la nişte prieteni buni sau chiar rude apropiate te-ar putea ajuta mult.

Vărsător

Ai grijă la tonul ridicat şi la atitudinea critică pe care o abordezi astăzi, pentru că poate supara persoana iubită – fără voia ta. Dacă totuşi ai produs supărare recunoaşte-ţi vină şi fă un pas spre împăcare. Persoana iubită te-ar putea înţelege.

Peşti

Controlează-ţi un pic vorbele în faţa unor persoane care nu au deloc simţul umorului şi care nu ştiu să aprecieze glumele tale. Trebuie să le arăţi clar că e doar o ironie, şi nicidecum un atac la persoană, altfel te poţi trezi în mijlocul unui conflict.

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu