Horoscop, joi, 14 noiembrie

Berbec

Nu este cazul să exagerezi cu activităţi mărunte. Energia ta, îndreptată înspre rezolvarea chestiunilor importante, se va dovedi eficientă. Colaborarea cu cei din jur îţi va permite să rezolvi chiar mai multe decât ţi-ai propus în această zi.

Taur

Farmecul personal îţi dă ocazia să te faci remarcat. Acceptă cu încredere colaborările ce ţi se propun. Unul din proiectele tale poate avea succes. Îţi doreşti nişte schimbări de mare anvergură care se pot realiza în perioada imediat următoare.

Gemeni

Nemulţumirile pe care le ai pot genera discuţii obositoare şi în plus sunt exagerate. Ar fi mai simplu pentru toată lumea dacă ai fi mai înţelegător, mai tolerant. Pot apărea nişte cheltuieli neprevăzute pe care le faci pentru cineva din familie.

Rac

Se pare că ajuţi pe cineva să rezolve nişte probleme cu care se confruntă. Nu duci lipsă de energie, dar nu reuşeşti să o foloseşti într-un scop concret. Verifică informaţiile pe care le primeşti, nu toate sunt corecte şi de luat în seamă.

Leu

Te frământă problemele cu care te confrunţi, dar acestea nu sunt atât de grave cum ţi se pare. Încercă să iei lucrurile mai uşor şi vei vedea că va fi bine pentru toată lumea. O surpriză plăcută te va ajuta să vezi viaţa în culori mai vesele.

Fecioară

Eşti mai agitat, mai neliniştit şi nu prea ai stare. Sunt o mulţime de treburi de făcut, dar cum munceşti cu plăcere efortul nu te va obosi. Este posibil ca o activitate începută de mai mult timp să necesite un efort mai mare pentru finalizare.

Balanţa

Nu eşti în forma ta cea mai bună, iar activităţile în care eşti implicat te solicită mai mult decât în mod obişnuit. Intuiţia te va ajuta să te descurci mulţumitor. Fii prudent şi nu accepta orice doar de dragul schimbării. S-ar putea să cheltui nişte bani.

Scorpion

Vei avea o perioadă ceva mai lejeră, mai plăcută. Este foarte posibil să ţi se facă o ofertă aparent avantajoasă, dar nu este cazul să te grăbeşti cu răspunsul. Încercă să îţi faci un program în care să alternezi eforturile cu odihna.

Săgetător

Vei avea o mulţime de controverse cu cei din anturajul apropiat, dar acestea se vor finaliza într-un mod care te favorizează. N-ar fi exclus ca partenerul de suflet să se confrunte cu o problemă de serviciu care îl indispune. Îţi consolidezi relaţia cu fiinţa iubită.

Capricorn

În această perioadă ai nevoie de perseverenţă. Dacă ai de luat decizii, încearcă să priveşti situaţia în ansamblu şi nu zăbovi prea mult asupra detaliilor. Nu vei fi în cea mai bună formă, aşa că nu este cazul să te implici în activităţi mari consumatoare de energie.

Vărsător

Relaţia cu fiinţa iubită evoluează cum nu se poate mai bine. Eşti într-o formă fizică bună. Totuşi, eşti un pic prea solicitat cu munca şi acest lucru îţi poate creea nervozitate. Încearcă să te gândeşti mai mult la odihnă şi relaxare.

Peşti

Unele discuţii în contradictoriu cu rudele îţi produc o stare de iritare ce te caracterizează în ultimele zile. Spre seară vei avea ocazia să participi la o întâlnire, ceea ce te va ajuta să te relaxezi şi să priveşti cu mai multă încredere spre viitor.

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu