Horoscop de weekend

Berbec

Finalul acestei săptămâni este dedicat familiei sau celor apropiaţi. E o perioadă bună pentru a-ţi face planuri pe termen lung, mai ales în ce priveşte viaţa ta personală. Duminică, oboseala îşi va spune cuvântul. Odihneşte-te sau ieşi la iarbă verde alături de cei dragi.

Taur
Zilele weekend-ului îţi pot aduce multe veşti interesante. Multe din acestea te ajută în viitor. Ai nevoie de linişte să te gândeşti la lucruri importante. Nu ar strica să acorzi o atenţie mai mare relaţiilor sentimentale.
Gemeni
Zilele sfârşitului de săptămâna sunt favorabile cumpărăturilor. Eşti tentat să cheltuieşti pe lucruri mai puţin necesare. Nu arunca cu banii în stânga şi dreapta, mai bine concentrează-te pe cheltuieli importante. La orizont se întrezăresc variante noi de câştig.
Rac

Stările tale de spirit sunt fluctuante şi de aici relaţionezi în salturi cu ceilalţi. Nu lasa nemulţumirile din trecut să îţi umbrească prezentul. Duminica eşti obosit, ar fi bine să ieşi la o plimbarea în aer liber.
Leu
În acest weekend bine ar fi să pleci într-un loc cât mai retras. Sunt momente bune pentru a-ţi revizui planurile de viaţă, pentru a-ţi analiza priorităţile şi mai ales pentru odihnă. Sănătatea este mai presus de orice, aşa că odihneşte-te.

 

Fecioară
Ai mai multe întâlniri, unele neaşteptate. Unele veşti sunt alarmante, altele interesante. Nu pleca urechea la tot ce auzi şi mai ales evită implicarea emoţională în treburile altora. O parte din prietenii actuali sunt prefăcuţi.

Balanţa
Este posibil să ai nişte întâlniri importante în acest week-end. S-ar putea să fii invitat la reuniuni cu multă lume. Foloseşte-ţi diplomaţia, inteligenţa şi farmecul şi vei deveni imediat admirat şi respectat cum se cuvine.
Scorpion
Dacă în acest week-end ţi-ai programat o călătorie, sunt şanse să se amâne. Dacă se amână şi îţi dă peste cap nişte planuri care le-ai făcut demult, ai răbdare, pentru că în câteva zile totul se va rezolva ca prin minune.
Săgetător
Eşti preocupat de probleme financiare, care în ultime vreme vor atinge un prag important. Lasă deoparte grijile şi relaxează-te alături de cei dragi. Eşti prea ancorat în aceste griji financiare şi rişti să faci greşeli importante.
Capricorn
Cineva din familie sau un prieten îţi va cere sprijinul. Eşti un pic nemulţumit că acest sprijin îl consideri nemeritat. Ar fi bine să te debaresezi de persoanele care lenevesc pe munca ta. Nu te lăsa impresionat de mofturile celor din jur.

Vărsător
Weekend-ul acesta se recomandă repaos. Ai muncit prea mult săptămâna asta de aceea îţi propui şi să-ţi schimbi programul de viaţă sau măcar ritmul alert de  muncă. Sănătatea este vulnerabilă, de aceea fii prudent şi îngrijeşte-te corespunzător.
Peşti
Debordezi de veselie şi chef în week-end. Ar fi bine să implicit şi familia sau pe cei dragi în această stare veselă. Evita excesele şi încearcă să repari nişte greşeli făcute nu demult faţă de persoana iubită. Cu mult tact.

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu