Horoscop de week-end

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Ai o mulţime de lucruri de făcut, ca urmare nu ai timp de pierdut. Esti stresat şi încerci să le rezolvi pe toate. Totuşi măcar încearcă să te odihneşti duminica, când ar trebui sa te ocupi mai mult de viaţa sentimentală şi de cei dragi din familie.

Balanţa (23 septembrie – 23 octombrie)

Apar nişte surprize referitoare la planurile tale personale. Esti prea generos cu ceilalti, uiţi că cheltuielile trebuie ţinute sub control. Îti faci un plan de călătorie în care cauţi un pic aventură și descoperirea unor locuri noi.

Scorpion (24 octombrie – 21 noiembrie)

Esti ușor dezamăgit de progresul pe care l-ai făcut, ai fi vrut mai mult de la tine. Îti lipseşte şi un buget adecvat de cheltuieli. Este motivul pentru care nu ai energia necesară pentru a face noi planuri. Încearcă să-ti schimbi starea de spirit.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Urmează nişte schimbări importante legate de casă, poate chiar sentimentale. Vor apărea persoane care doresc să te ajute sau să se implice în viaţa ta. Atenţie însă, nu te lăsa manipulat. Analizează lucrurile cu raţiune şi corectitudine, ai încredere în tine.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Esti plin de idei originale şi creative. Gândurile tale sunt pline de imaginaţie. Te poţi baza pe ceea ce gândeşti, chiar dacă ideile par irealizabile acum. Sentimental eşti plăcut şi apreciat. O ieşire în aer liber sau la nişte prieteni este binevenită.

Vărsător (21 ianuarie – 18 februarie)

Este un sfârşit de săptămână care este legat de probleme sentimentale. Este posibil să suferi pentru o persoană iubită, însă lucrurile se pot îndrepta numai dacă vrei cu adevărat. Gândeşte-te la altă abordare a lucrurilor şi încearcă să faci ceva diferit.

Peşti (19 februarie – 20 martie)

Eşti într-o stare de spirit bună. Te întâlneşti cu o persoană neaşteptată. Un mic cadou se pare că te va bucura foarte mult. Trebuie să ai grijă cum gestionezi relaţiile sentimentale, care depind numai de tine. Nu intra în tot felul de detalii.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Pentru acest week-end îţi faci planuri de călătorie. Este posibil să te confrunţi cu o situație delicată.

Poţi deveni furios, dar răbdarea este singura soluţie care va aduce rezultate. Ai multe idei bune cu şanse de reuşită. Ascultă-ţi sentimentele şi fă ce-ţi cere inima.

Taur (21 aprilie – 20 mai)

Esti plin de entuziasm. Înveţi pentru un examen sau pentru ceva asemănător şi te descurci foarte bine. Îţi faci noi prietenii, eşti acceptat şi apreciat de cei din jurul tău. Ai grijă însă să fii natural şi raţional, numai aşa te faci mai iubit.

Gemeni (21 mai – 22 iunie)

Trebuie să te apleci mai mult asupra familiei sau celor apropiaţi. Eşti enervant uneori, ai tendinţa să dai vina pe alţii, chiar dacă n-ai dreptate. Trebuie să priveşti lucrurile pozitiv şi cu multă răbdare. Sentimental eşti ezitant şi nehotarât.

Rac (23 iunie – 22 iulie)

Te gândesti la trecut şi faci o retrospectivă a timpului. Poate esti prea melancolic şi sentimental. În week-end, ar trebui totuşi să te mai distrezi şi să priveşti în faţă, optimist. Cineva încearcă să-ţi pună beţe în roate într-o problemă personală, fără reuşită însă.

Leu (23 iulie – 22 august)

Te întâlneşti cu un prieten vechi, care poate te influentează să schimbi nişte lucruri. Şi la serviciu sau în afaceri găseşti un susţinător care te stimulează şi te susţine. Ascultă-ţi intuiţia şi mergi mai departe. Nu uita însă de cei dragi, este week-end.

Distribuie:

Postaţi un comentariu