Horoscop 9 – 16 octombrie 2014

BERBEC

E posibil să intri acum în posesia unor bani promişi încă de luna trecută. Discuţiile despre bani, investiţii şi afaceri te preocupă, mai ales că ţi-ai făcut nişte planuri de viitor. Ai speranţe mari că te vei redresa financiar în perioada imediat următoare.

TAUR

Nu ai alături tovarăşi de nădejde cu care să clădeşti ceva serios, pentru că sunt unii care îţi tot pun beţe în roate şi la toate încercările tale de a le vorbi despre viitor cu optimism şi gânduri pozitive, din partea lor nu vin decât lamentări, zvonuri negative şi refuzuri.

GEMENI

Nu te simţi deloc în apele tale şi lipsa bunei dispoziţii te enervează. Plus de asta trebuie să iei o decizie importantă. Dacă nu eşti decis pe ce drum să o iei, alege cu sufletul de această dată, ceea ce ţi-ai dori cel mai mult pentru bucuria ta.

RAC

Ţi-e gândul tot la muncă, încât ai fi în stare să începi în weekend o activitate dificilă pe care nu ai reuşit să o termini pe parcursul săptămânii. Îţi asumi sarcini dificile, care necesită un consum imens de energie, dar îţi doreşti prea mult să rezolvi această situaţie complicată.

LEU

Primeşti o informaţie greşită pe care, din prea mult entuziasm, nu o mai verifici, şi dacă îi dai curs aşa cum este, te va duce într-o direcţie greşită. Ar fi bine să mai ceri detalii în plus, şi din alte surse pentru că s-ar putea să fie vorba doar de o rea, intenţie.

FECIOARĂ

Eşti mai timid, mai retras, nu îţi găseşti cuvintele potrivite, deşi se vede pe chipul tău că în interiorul tău e o adevărată furtună de sentimente şi trăiri. Ai nevoie de un sfat prietenesc de la cineva drag, pentru că nu ai vrea ca un străin să afle ceea ce simţi.

BALANŢA

Ca să duci mai departe un proiect, ai avea nevoie de un sprijin important, deci gândeşte-te la persoanele pe care şi tu le-ai ajutat cu alte ocazii. În astfel de momente poţi afla cine ţine la tine, pentru că numai la nevoie prietenul adevărat iese la lumină.

SCORPION

Veştile bune sosesc azi din mai multe direcţii. Atmosfera este atât de veselă şi de optimistă încât merită să profiţi din plin de tot ceea ce se petrece bun în jurul tău, fără a-ţi mai aduce aminte de grijile de peste săptămân[.

SĂGETĂTOR

Deşi eşti o fire sociabilă care se simte bine printre oameni, de data aceasta, există cineva prin preajmă a cărei prezenţă te deranjează. Cauta persoana potrivită care te poate asculta, deoarece o mărturisire între patru ochi va avea un efect excelent pentru psihicul tău.

CAPRICORN

Nu reuşeşti să mulţumeşti pe nimeni astăzi. Ai nişte colegi care-ţi dau nişte replici dure sau sunt cu nasul pe sus, părând că ei sunt şefii. Nu pune la suflet atitudinea lor ostilă. Ei sunt cei vinovaţi de atmosfera creată, fiindcă nu ştiu să se comporte într-un colectiv.

VĂRSĂTOR

 Ai alături de tine o persoană la fel de implicată şi de entuziasmată, care te stimulează şi te face să înaintezi mai repede spre ceea ce visai. Cu astfel de tovarăşi, orice drum ţi se pare mai uşor, pentru că uneori cel mai important e să ai susţinători buni, care să creadă în tine.

PEŞTI

Uită măcar pentru un weekend de grijile tale şi încearcă să te simţi bine, pentru că atmosfera este perfectă pentru o mică petrecere. Întâlnirile cu prietenii sunt binevenite. Vei regreta mai târziu dacă refuzi invitaţiile lor. Numai aşa ai parte de momente de relaxare.

Distribuie:

Postaţi un comentariu