Horoscop 9 – 16 iulie 2015

BERBEC

Zilele acestea, astrele te ajută să ajungi uşor la rezultatele visate. Trebuie însă să ai curaj şi să îţi pui în valoare calităţile native, cu condiția să laşi la o parte modestia şi să te implici serios. Lucrurile vor evolua într-o direcţie favorabilă, care te ajută pe viitor.

TAUR

Faci tot posibilul să schimbi ceva în monotonia de zi cu zi în care trăieşti. Dacă aştepţi schimbări din altă parte, aştepţi în zadar, pentru că numai tu poţi aduce schimbările dorite.Nu eşti atât de spontan din fire, tocmai de aceea un pic de îndrăzneală, chiar agresivitate nu-ţi strică.

GEMENI

Te prinzi imediat când cineva umbla în jurul tău cu „cioară vopsită”, de aceea eşti precaut. Presimţi intenţiile necinstite ale unora chiar înainte de a le pune în aplicare. Eşti un critic aspru cu cei care nu respectă regulile şi ferm în lupta cu minciuna.

RAC

Faci echipă bună cu un coleg energic şi entuziast ca tine. Chiar dacă apar dispute, se vor dovedi a fi constructive, pentru că apreciezi momentele în care fiecare îşi pune în valoare calităţile. Pentru că ai reuşit să obţii un rezultat bun, în curând urmează şi recompensa.

LEU

Ai mari rezerve în raport cu o persoană pe care o priveşti cu multă ostilitate.. Decât să-i răspunzi agresiv, cu aceeaşi monedă, preferi să te abţii şi să nu spui nimic. Asta nu înseamnă că nu vei aştepta clipa când îţi vei lua revanşa şi vei întoarce foaia.

FECIOARĂ

Uneori, devii foarte aspru cu persoanele şi lucrurile cu care nu eşti de acord şi nu mai ţii cont de nimic decât de propriile tale principii.Dacă cineva te dezamăgeşte, eşti în stare să-i spui „adio” fără să te gândeşti prea mult la urmări. Un pic de echilibru  nu ţi-ar strica.

BALANŢA

Te apuci serios de treabă şi reuşeşti să-i mobilizezi şi pe alţii, pentru un scop important. Nu te aştepta la rezultate imediate, e un efort de lungă durată, care cere multă răbdare şi stăpânire de sine. Dacă reuşeşti atunci meriţi toate felicitările.

SCORPION

Este o perioadă veselă, în care veştile bune animă atmosfera apăsătoare din ultima vreme. Culegi roadele unui succes şi simţi nevoia să te distrezi alături de cei dragi. Te bucuri din plin de lucrurile frumoase ale vieţii, lăsând la o parte orice motiv de supărare.

SĂGETĂTOR

Apare o situaţie în care eşti la mijloc între două drumuri diferite. Ca să poţi alege drumul care te favorizează trebuie să pui cap la cap toate informaţiile pe care le ai la dispoziţie.Important e că după ce te decizi, să fii convins că ai ales varianta cea mai bună.

CAPRICORN

Urmează un weekend dedicat sufletului, pentru că simţi nevoia să te detaşezi de toate şi să te gândeşti doar la lucrurile frumoase şi să le uiţi pe cele rele. Ai nevoie de linişte şi relaxare şi de o atitudine pozitivă. Vei avea numai de câştigat.

VĂRSĂTOR

Eşti cuprins de o energie nouă, care te poate duce spre succes, dar starea ta psihică nu e potrivită  cu cea fizică. Degeaba ai atâta energie dacă mintea  ţi-e ocupată de griji şi incertitudini. Trebuie să faci în aşa fel încât să îţi regăseşti energia psihică necesară unui echilibru.

PEŞTI

O persoană apropiată trece prin momente dificile şi are nevoie de un ajutor care să-i redea mai ales încrederea în sine. Nu e suficient să spui doar o vorbă bună persoanei respective. E nevoie de o intervenţie concretă care să-i redea optimismul şi zâmbetul.

Distribuie:

Postaţi un comentariu