Horoscop 8 – 15 octombrie 2015

BERBEC

Participi cu dragă inimă la tot ce ţi se cere, pentru că îţi place să dai sfaturi sau să te faci ascultat. Ai idei bune care clarifică o serie de lucruri cu care ceilalţi se confruntă. Tu vezi lucrurile mult mai limpede poate pentru că nu eşti direct implicat.

TAUR

Eşti blocat mental într-o problemă mai veche de care încă nu te poţi încă detaşa. A devenit o obsesie, care te face să pierzi timp preţios. Încearcă să aduci la normal situaţia, pentru că trebuie să scapi odată şi-odată de această problemă neplăcută.

GEMENI

Eşti preocupat de rezultatele unei acţiuni în care eşti implicat. Nu vrei să laşi nimic la voia întâmplării, analizezi totul cu grijă cu mintea limpede, ca să nu-ţi scape nimic. Când ajungi la rezultatele finale, ai șanse mari de a fi mândru de realizările tale.
RAC

E momentul să recunoşti unde ai greşit, chiar dacă nu-ţi face plăcere. E mult mai bine să remediezi problema acum decât să o laşi ascunsă, chiar dacă te bate gândul că la un moment dat vei îndrepta situaţia şi nu se va afla unde și când ai greşit.

LEU

Încearcă să nu judeci vorbele altora, pentru că nu ţi-ar plăcea să fii şi tu în aceeaşi situaţie. Nu destrăma speranţele altora şi nu încerca să-i aduci cu picioarele pe pământ din lumea lor. Nu vei reuşi, dar există riscul să-ţi superi nişte prieteni care ţin la tine.

FECIOARĂ

Viaţa e nedreaptă uneori. Dacă tu intri în posesia unui profit uşor şi te bucuri de reuşită, nu trebuie să critici pe altul că n-a avut acest noroc. Gândeşte-te că poate fi vorba mai ales de şansă şi noroc nicidecum de gândire sau muncă istovitoare.

BALANŢA

Îţi trebuie alături un anturaj mai deschis, mai optimist, care nu ar mai vedea în jur numai probleme şi necazuri. Unii se cred singurele victime de pe pământ. Chiar dacă te doare sufletul pentru ei, încearcă să nu te sacrifici pentru ei. Nu merită.

SCORPION

Te gândeşti în ultima vreme pentru o schimbare majoră de direcţie, însă nu vrei să iei decizii la voia întâmplării. Ai suficient timp de gândire şi de acţiune, deci, cu atât mai bună va fi decizia ta finală. E bine să alegi, după ce ai trecut în revistă toate variantele.

SĂGETĂTOR

Ai reuşit să rezolvi nişte probleme importante care te apăsau de mai multă vreme. Când credeai că totul se termină, iată că se iveşte brusc o altă problemă neaşteptată. Oricum ce-a fost greu a trecut, aşa că ultimă problemă apărută este aproape o joacă pentru tine.

CAPRICORN

Ai o bucurie pe suflet, dar doreşti să o păstrezi numai pentru tine. Poate eşti un pic superstiţios şi de aceea nu vrei să împărtăşeşti cu alţii motivele bucuriei. Preferi să aştepţi să se îndeplinească decât să te trezeşti că a fost doar un vis frumos.

VĂRSĂTOR

Oboseala îşi spune cuvântul. Nu mai dai randament, nu te mai poţi concentra, aşa că abia aştepţi weekendul să te relaxezi. Până atunci încearcă să nu te mai implici în activităţi pe care nu le poţi gestiona. Amâna lucrurile încă o săptămână.

PEŞTI

Vine un weekend norocos. E bine să profiţi de auspiciile bune în care te afli şi să obţii nişte avantaje fie materiale fie sentimentale. Lucrurile iau o întorsătură mai bună decât ți-ai închipuit vreodată, deci profită la maxim de această ocazie excelentă.

Distribuie:

Postaţi un comentariu