Horoscop 8 – 15 februarie 2018

Berbec

Planetele se aliniază astfel încât îţi va fi greu să rezişti schimbărilor din această perioadă. Ai grijă să nu mergi la extrem cu ideile tale, pentru că rişti să ajungi în cealalata extremă. Cei care te părăsesc acum din diferite motive,  este foarte posibil să nu mai revină în viaţa ta.

Taur

Puterea ta de concentrare este scăzută, aşa că asigură-te că nu te implici în lucruri ce necesită să iei decizii importante. Este posibil să cauţi să refaci legătura cu o persoană cu care nu te-ai văzut de câţiva ani buni.

Gemeni

În sfârşit eşti apreciat  aşa cum meriţi,  iar acest lucru are legătură în mare parte cu faptul că ai impresionat prin deciziile şi comportamentul tău din ultima vreme. Această etapă, nu va dura mult.  Fii atent până unde mergi cu acţiunile şi vorbele.

Rac

Cu forţa pe care planetele ţi-o dau acum nu există nimic ce nu poţi face. Anularea planurilor de călătorie din această perioadă se va dovedi a fi benefică. Neptun îţi trimite mesaje pe care dacă le asculţi, reuşeşti absolut totul.

Leu

Tot ce ţine de educaţie este bine aspectat acum, aşa că dacă te gândeai să înveţi ceva nou, acum este momentul fiindcă ai tot suportul astrelor. Este posibil ca un prieten să se folosească de numele tău şi să afli că eşti responsabil pentru ceva ce nu ai făcut.

Fecioară

Fii atent să nu cheltuieşti banii pe care i-ai strâns cu mare greutate. Poţi acumula datorii inutile, şi îţi strici reputaţia în ochii celor care au încredere în tine. Veştile despre cineva din trecut îţi dau motiv să te ocupi de unele lucruri lăsate în urmă, dar neterminate.

Balanţa

Nivelul de energie este foarte scăzut, aşa că este posibil să decizi anularea unor lucruri programate acum. Evită posibilele şantaje sentimentale. Nu te implica în acţiuni ce nu au legătură cu tine.

Scorpion

Pui prea mult accent pe ceea ce ar putea gândi ceilalţi despre tine şi modul în care rezolvi tu lucrurile. Ai încredere în judecata ta, mai ales în următoarele zile, când s-ar putea schimba cursul viitorului tău.

Săgetător

Se recomandă să nu dai crezare unor informații primite, pentru că rişti să ajungi într-o situaţie neplăcută. Se pare că ai multe emoţii care trebuie eliminate şi dacă nu te ocupi de această problemă, situaţia se va înrăutăţi. Astrele te susţin în onestitate şi fermitate.

Capricorn

Se pare că ai probleme cu ieşirea dintr-o dispoziţie negativă. Cum este posibil ca un semn care de obicei este încrezător şi îndrăzneţ, să devină pesimisit, numai tu ştii. Renunţă la griji, trăieşte-ţi viaţa exact aşa cum vrei.

Vărsător

Prietenii îţi tot dau sfaturi când nici măcar nu cunosc întreaga ta poveste. Până când nu te vei detaşa de situaţia în care te afli nu vei fi capabil de onestitate faţă de cei din jur. Apare o nouă ofertă interesantă legată de un loc de muncă sau un câştig suplimentar.

Peşti

Casa este mai importantă decât de obicei şi ar putea fi locul unde vei primi câteva veşti majore. Este posibil să ai mai multe plăţi de făcut, dar e şi foarte probabil că toate aceste plăți să te ajute să economiseşti o avere pe termen lung.

Distribuie:

Postaţi un comentariu