Horoscop 7 august

Leu (23 iulie – 22 august)

Azi este posibil să primiţi o veste importanta legată de nişte bani care trebuie să-i primeşti.Eşti un pic nervos şi agitat. Păstrează-ţi calmul nu intra în discuţii contradictorii cu partenerul de viaţă din cauza unor cheltuieli curente.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Eşti preocupat să rezolvi nişte problemele legate de casă. E posibil să faci un împrumut pentru nişte cumpărături importante. Nu este bine să te grăbeşti. Probabil, spre seară să te întâlneşti cu nişte prieteni sau rude.

 

Balanţa (23 septembrie – 23 octombrie)

Atenţie la cheltuieli inutile, nu arunca cu banii decât pe lucruri cu adevărat folositoare. Eşti cam stresat şi obosit, ai multe pe cap de aceea este foarte important să te odihneşti şi să ai grijă de sănătate. Relaţia sentimentală este perfectă.

Scorpion (24 octombrie – 21 noiembrie)

Un plan cu privire la o călătorie sau excursie se anulează. Nu trebuie să te enervezi, timpul nu este pierdut. Apleacă-te mai mult spre problemele de acasă şi asupra relaţiilor sentimentale. Spre seară te întâlneşti cu cineva cunoscut.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Este posibil să primeşti o sumă mare de bani în urma unei afaceri. Împreună cu partenerul de viaţă începi să-ţi faci planuri de viitor. Azi primeşti o veste despre cineva cunoscut care este bolnav. Te gândeşti cum să-l ajuţi.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Este un moment potrivit pentru a face schimbări în casă, privitoare la mobilier sau amenajări interioare. Te bazezi foarte mult pe ajutorul prietenilor. Cineva mai în vârstă din familie se baga între tine şi partenerul de viaţă şi pot apărea discuţii.

Vărsător (21 ianuarie – 18 februarie)

Azi eşti plin de idei originale şi poftă de lucru. Profită de acest moment şi poţi să faci nişte planuri interesante referitoare la căminul tău. Ai de rezolvat o seamă de lucruri, încearcă să te organizezi mai bine, este păcat să nu profiţi de această zi.

Peşti (19 februarie – 20 martie)

Azi eşti cam ursuz şi nu ai putere de concentrare. Nu te ocupa de lucruri importante şi nu lua decizii legate de afaceri sau bani. Rămâi alături de persoana iubită şi încearcă să te odihneşti. O ieşire cu prietenii îţi prinde bine.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Este o zi bună pentru a lua decizii importante la serviciu, în afaceri sau pentru familie şi cămin. Relaţiile cu cei din jur sunt foarte bune. Partenerul de viaţă sau iubita apreciază în mod favorabil iniţiativele tale. Intuiţia te ajuta mult.

Taur (21 aprilie – 20 mai)

Azi eşti în formă şi te apuci să rezolvi multe probleme.Totuşi nu începe mai multe lucruri deodată, chiar dacă lucrurile merg bine fiindcă exista riscul să te copleşească. O să te întâlneşti cu o persoană pe care care nu ai văzut-o de mult timp.

Gemeni (21 mai – 22 iunie)

Azi nu eşti în apele tale. Ideile tale nu sunt apreciate de cei din jur, exista posibilitatea să dezamăgeşti pe cineva care îţi este prieten bun. Pe de altă parte, este un moment favorabil pentru întărirea relaţiilor sentimentale.

Rac (23 iunie – 22 iulie)

Trebuie să acorzi mai multă atenţie familiei sau celor apropiaţi. De preferat, azi să nu faci planuri de afaceri sau financiare, este posibil să nu aibă succes. Mai bine ocupă-te de treburile curente neangajante. Şi mâine este o zi.

Distribuie:

Postaţi un comentariu