Horoscop 7 – 14 aprilie 2016

Berbec

E momentul să te afirmi la locul de muncă şi astfel e posibil să obţii câştiguri financiare neaşteptate. Superiorii dar și colegii vor aprecia creativitatea ta de la locul de muncă. Totuşi invidia şi bârfele nu te vor ocoli.

Taur

În weekend primeşti  o veste care îţi dă planurile peste cap. Nu este cazul să te indispui. După ce afli despre ce este vorba se întrevăd schimbări importante care te avantajează. Trebuie însă să tratezi cu mult calm situaţia.

Gemeni

E posibil să obții nişte venituri suplimentare de la o colaborare. Ai șansa de a finaliza o sarcină dificilă, care te ajuta să fii văzut bine. Ai grijă să nu exagerezi cu anumite lucruri legate de bani fiindcă se pare că nu sunt corecte.

Rac

Ai şansa de a schimba nişte lucruri la care te gândeai de mai multă vreme. Analizeza în schimb atent avantajele şi dezavantajele schimbărilor, să nu te trezeşti că schimbi mere cu pere. Sfătuieşte-te totuşi cu cineva de încredere.

Leu

Ai o mulţime de idei originale motiv pentru care poţi avea succes pe diferite planuri. Evită să iei decizii pripite, gândeşte-te de două ori şi decide odată. E posibil ca în weekend să ai o întâlnire neașteptată.

Fecioara

Farmecul  şi diplomaţia, te vor ajuta să rezolvi o situaţie delicată care părea fără ieşire. Dacă ai şi un pic de noroc lucrurile merg perfect. Încerca să te organizezi din timp ca să devii mai eficient şi să înlături orice neşansă.

Balanţa

Eşti cam nervos în ultima vreme. E de preferat să-ţi păstrezi cumpătul, în scopul de a evita conflictele cu prietenii și cei dragi. Nu fi prea critic cu cei din jur. În weekend, o persoană sau o rudă mai în vârstă îţi aduce o veste bună.

Scorpion

Dificultățile financiare nu te afectează atât de mult. Ai o stare de spirit bună și determinare la locul de muncă. Realizările profesionale îţi aduce beneficii materiale. Totul pare să meargă foarte bine, dar nu te culca pe lauri.

Săgetător

Ai ocazia de a rezolva o problemă mai veche, care te apasă şi  care a fost neglijată mai multă vreme. Financiar, se pare că parcurgi o perioadă mai dificilă dar exista şanse de redresare începând cu luna mai.
Capricorn

Ai planuri mari, te gândeşti să faci o investiţie avantajoasă. Ai în plan şi o călătorie sau o întâlnire importantă. Este posibil să cunoşti persoane noi, să-ţi faci prieteni noi iar toate acestea te vor ajuta în îndeplinirea planurilor.

Vărsător

Se pare că e momentul potrivit pentru a te impune la serviciu în faţa unor colegi care sunt invidioşi, unii chiar răutăcioşi cu tine.  Șansele de a reuşi sunt mari. Profită de acest moment favorabil, dar nu forţa nota.

Peşti

Începi să te ocupi de lucruri sau afaceri mai delicate. Reuşeşti să termini o lucrare, începută cu mult timp în urmă. Se pare că în sfârşit rezolvi nişte probleme de natura financiară, mai vechi. Urmează o perioadă interesantă.

Postaţi un comentariu