Horoscop 6 – 13 noiembrie 2014

BERBEC

Aştepţi cu mari emoţii un eveniment anunţat pentru perioada următoare. Fiecare zi care te apropie mai mult de acel moment creşte starea de tensiune. E o aşteptare plăcută pentru că e un eveniment dedicat inimii tale, cum ar fi o întâlnire romantică sau o reuniune de familie.

TAUR

Primeşti o veste neaşteptată care îţi dă planurile peste cap. Nu eşti sigur că este de bine sau de rău. Ai libertate totală să decizi ce e mai bine pentru tine, fără să ţi se spună ce să faci. Trebuie să faci o analiză atentă a lucrurilor, abia după acea poţi spune clar încotro să mergi.

GEMENI

Cel care te influenţează să porneşti într-o anumită direcţie este posibil să aibă interese mai ascunse. Înainte de a porni spre acest drum, fă tot posibilul să te informezi din mai multe surse despre ce este vorba. Nu te mulţumi să accepţi lucrurile la prima vedere.

RAC

Succesul tău va naşte multe invidii, dar nu trebuie să te poticneşti în criticile răutăcioase ale unora. Mergi mai departe, arătându-le tuturor că eşti cel mai bun. Cei care se opun părerilor tale sunt exact cei care nu sunt în stare de nimic altceva decât de comentarii.

LEU

Vestea care ajunge azi la urechile tale te bucură fiindcă restabileşte o anumită ordine în planurile începute. Parcă ţi se face dreptate, primeşti exact informaţia de care era nevoie pentru a restabili echilibrul firesc într-o situaţie din care ai avut doar de pierdut.

FECIOARĂ

Te simţi blocat într-o problemă căreia îi acorzi o importanţă cu totul specială, de parcă ar fi esenţială pentru planurile tale viitoare. Îi acorzi o însemnătate prea mare, de parcă ar fi un moment cheie în planurile tale viitoare. Îţi trebuie mai mult echilibru.

BALANŢA

Viaţa ta este mai liniştită, s-au rezolvat o serie de probleme vechi şi acum ai timp să te relaxezi un pic. Te complaci într-o uşoară lene domestică şi găseşti o reală plăcere în a sta fără să faci nimic. Te odihneşti, te gândeşti eşti calm şi liniştit.

SCORPION

Nu prea îţi place atmosfera acestor zile, ceva lipseşte pentru a te relaxa sau a te odihni mai mult. Discuţi cu partenerul despre viitoarele cheltuieli şi îţi dai seama că nu vei face faţa tuturor facturilor şi datoriilor fără a lua unele măsuri mai drastice de economisire.

SĂGETĂTOR

Tot ce faci parcă merge pe dos încât e mai bine să laşi lucrurile nerezolvate pe altădată. Apar mici obstacole, unele fără importanță, care mai mult te enervează, de parcă ai fi total neîndemânatic sau împrăştiat. Ai răbdare câteva zile, lucrurile se îndreaptă.

CAPRICORN

Eşti deschis, prietenos, dornic de comunicare. Din păcate nu ai parte de interlocutori plăcuţi. Ţi se răspunde monosilabic iar tăcerile apasă greu, încât conversaţia devine o povară. Nu insista pe lângă cineva care tace, pentru că nu toţi sunt în forma ta excelentă.

VĂRSĂTOR

Eşti foarte preocupat de unele planuri care te aşteaptă la serviciu sau la şcoală. Nu ai vrea să laşi loc de îndoială asupra imaginii tale de bun profesionist, tocmai de aceea foloseşti fiecare ocazie pentru a învăţa ceva nou şi pentru a-ţi măsura forţele alături de alţii.

PEŞTI

Deşi unii povestesc ce frumos va fi un eveniment viitor, tu ai mari rezerve şi nu te laşi convins de imaginația lor. Preferi să te bazezi pe fapte, nu pe basme, chiar dacă şi tu faci parte dintre cei mai mari visători. Viaţa ţi-a dat destule lecţii despre diferenţa dintre realitate şi vis.

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu