Horoscop 5 – 12 martie 2015

BERBEC

Ai mai multe motive de bucurie decât ai fi crezut. Eşti implicat într-o acţiune care are scopul de a obţine nişte avantaje materiale importante. Rezultatele tale vor fi mai bune decât te aştepţi, pentru că la final e posibil să primeşti chiar şi un bonus.

TAUR

Descoperi la cei din jur lucruri  suficient de suspecte pentru a-i bănui de intenţii negative. Nu te simţi în largul tău nici măcar printre cunoscuţi, având mereu senzaţia că cineva are ceva cu tine. Încearcă să priveşti lucrurile mai detaşat, în fond nu ai de ascuns nimic.

GEMENI

Te îndoieşti de sinceritatea prieteniei pe care ţi-o oferă o persoană care tot încearcă să ţi se bage pe sub piele. Aparent are intenţii bune, dar  intuiţia te face să bănuieşti că în spatele acestei măşti simpatice s-ar afla şi altceva decât prietenie.

RAC

Nu e momentul potrivit pentru o iniţiativă curajoasă. Mare grijă spre ce îţi canalizezi energia şi atenţia, deoarece eşti tentat să te implici într-o activitate complexă greu de realizat. Rişti să dai peste cap tot ceea ce ai construit până acum.

LEU

Nu te juca cu norocul, pentru că rişti să generezi un eşec. Prea sigur pe tine, uneori poţi face o greşeală pe care o vei regreta mai târziu. Nu subestima dificultatea anumitor situaţii, crezând că e floare la ureche. Concentrează-te chiar şi asupra celor mai banale acţiuni

FECIOARĂ

Cel mai mare inamic al planurilor tale în acest moment este timpul care zboară. Nu e bine să te agiţi mai mult decât e omeneşte posibil. Graba te va face să te enervezi şi poate naşte erori greu de reparat. Organizează-te calm, gândeşte pozitiv, chiar dacă nu rezolvi totul la termen.

BALANŢA

Eşti cam cheltuitor şi parcă eşti furat de mirajul reducerilor de primăvară. Poate mai târziu vei regreta uşurinţa  cu care ţi-ai cheltuit banii. Persoana pe care e posibil să o întâlneşti acum ar putea deveni în timp, unul dintre cei mai buni prieteni.

SCORPION

Zelul cu care ai pornit o acţiune nouă îţi este blocat brusc. Faci ce faci şi te tot întorci în trecut, la ceva ce te-a impresionat profund. Este vremea să uiţi, să te detaşezi sau, dacă se poate, să te întorci la lucrurile prezente. Ai nevoie de momente mai vesele.

SĂGETĂTOR

Momentul este perfect pentru a sta puţin de vorbă cu tine însuţi, pentru a trasa strategia următoare în acele direcţii pe care le consideri esenţiale în acest moment din viaţă. Te preocupă cariera şi viitorul tău profesional. Acum trebuie sa te decizi spre ce drum vrei să apuci.

CAPRICORN

Unele lucruri nu se împlinesc atunci când ai dori tu şi nici cum ai dori tu, deci pune-ţi răbdarea la încercare, pentru că va mai trece ceva vreme până vei ajunge la scopul propus. Dacă reuşeşti să-ţi canalizezi energia, vei vedea că lucrurile merg pe făgaşul pe care ţi-l doreşti.  

VĂRSĂTOR

Eşti nervos la final de săptămână, pentru că ai descoperit că o persoană apropiată te-a vorbit de rău.  Nervii tăi pot strica şi ziua altor persoane, pentru că ţi se pare nedrept ce ai auzit. Până la urmă nu are niciun rost să-ţi verşi nervii pe oameni nevinovaţi.

PEŞTI

Te bucuri de calmul acestor zile şi nu-ţi doreşti nimic care să agite. Eşti cufundat într-o linişte de week-end care te ajută să te detaşezi de toate şi să te bucuri de clipele de relaxare pe care le ai la dispoziţie. Somn, odihnă, linişte, ce poate fi mai bun de atât?

Distribuie:

Postaţi un comentariu