Horoscop 5 – 12 februarie 2015

BERBEC

Ceea ce părea că se rezolvă zilele acestea cu succes, cunoaşte o întorsătură neaşteptată, semn că niciodată nu trebuie să fii foarte sigur de ceva, nici măcar atunci când primeşti confirmări certe. Trebuie să rămâi prudent şi atent la orice surprize, pe viitor.

TAUR

Greu să decizi în cine să ai încredere şi în cine nu, pentru că nu poţi fi sigur de intenţiile reale ale celor din jur. Unii îţi cer ajutorul sincer, alţii vor numai să te şicaneze. Atenţie cui îţi dedici timpul şi energia, pentru că nu toţi merită sprijinul tău sincer.

GEMENI

Nu trebuie să te aventurezi în afaceri sau cheltuieli mai mari, fără să analizezi atent înainte lucrurile. Poate ai nevoie de un sfat de la o persoană cu mai multă experienţă, de aceea o discuţie cu un părinte sau cu un prieten ar putea lămuri ce e mai bine pentru banii tăi.

RAC

Parcă toţi s-au aliat împotriva ta şi îţi pun beţe în roate. Ai grijă că şi tu priveşti în jur cu ostilitate, de parcă eşti înconjurat de inamici. Atmosfera este tensionată, iar conflictul este gata, gata să răbufnească, dacă nu reuşeşti să-ţi controlezi nervii.

LEU

Trebuie să îţi controlezi tonul şi agresivitatea verbală, pentru că atitudinea ta poate răni unele persoane apropiate. Reproşurile şi micile răutăţi pot transforma relaţiile într-un dezastru. Tocmai de aceea trebuie să fii extrem de prudent în comportament şi acuzații.


FECIOARĂ

Te simţi blocat într-un punct mort, de unde nimic parcă nu se mai urneşte. Vei înţelege într-o zi că în viaţă nimic nu merge ca pe roate şi că mai există hopuri. Îţi plac lucrurile care se desfăşoară după un şablon perfect, dar realitatea este complet alta.

BALANŢA

Eşti obosit iar la sfârşitul săptămânii, deşi ai multe de făcut, nu ai randament. Poate că e mai bine să iei o pauză, mai ales că nu te împinge nimeni de la spate să termini ce ai de făcut. Eşti agitat şi nu te poţi relaxa cu gândul la lucrurile neterminate, dar poate că o zi de odihnă e mai preţioasă.

SCORPION

Eşti mulţumit de discuţiile pe care le ai cu persoanele din jur. Primeşti o mulţime de informaţii şi sfaturi practice, de care te vei putea folosi la momentul potrivit. Eşti încântat de oamenii pe care îi întâlneşti, pentru că sunt persoane de la care ai de învăţat.

SĂGETĂTOR

Dorul te cheamă spre casa părintească şi spre rudele pe care nu le-ai văzut cam demult. Ai şansa să pleci într-o călătorie care te ajută să-ţi revezi locurile unde ai copilărit, dar şi mulţi prieteni vechi. Contează mult această călătorie pentru liniştea ta sufletească.

CAPRICORN

Conflictele nu sunt întotdeauna negative, uneori au un efect stimulativ, ce te obligă să scoţi la iveală tot ce ai mai bun. Îţi pui ambiţia în joc pentru a demonstra că eşti cel mai bun şi te lupţi cu succes. Nu te speria aşadar de conflicte, ai încredere în tine.

VĂRSĂTOR

Viitorul arată foarte promiţător. Afli un lucru foarte important, dar eşti conştient că nu e în avantajul tău dacă începi să-l spui şi altora. Mai bine îl ţii secret, doar pentru tine, deoarece alţii abia aşteaptă să se folosească de norocul tău.

PEŞTI

Ţi se oferă o alternativă interesantă, care ţi-ar putea echilibra cu succes situaţia financiară. Poate nu e chiar ceea ce doreai, dar merită să accepţi, pentru că, în lipsa de altceva mai bun, sunt de preferat soluţiile de mijloc care-ţi oferă totuşi un beneficiu.

Distribuie:

Postaţi un comentariu