Horoscop 4 – 11 iunie 2015

BERBEC

Cel mai bun prieten îţi poate oferi azi o idee foarte folositoare, pe care o poţi valorifica în proiectele tale de viitor. Îţi împărtăşeşte din experienţa lui acumulată în timp, lucru care te ajută enorm. Ascultă-l şi urmează-i sfaturile cu încredere.

TAUR

Nu reuşeşti să convingi pe nimeni cu argumentele tale, pentru că abordezi greşit lucrurile. Nu e de ajuns doar să promiţi sau să explici ce intenţii ai, trebuie să vii cu exemple personale. La poveşti şi la teorie toată lumea se pricepe.

GEMENI

Este un moment de succes, deci profită din plin de auspiciile norocoase, mai ales în relaţia cu oamenii. Ai şansa să legi o relaţie de viitor, de la care ai putea avea multe de câştigat: prietenie, ajutor, dar şi sfaturi bune. Este o ocazie prea bună ca s-o ratezi.

  RAC

Uneori chiar şi cel mai drag om te poate răni fără să-şi dea seama. Cineva din apropierea ta face un gest necugetat sub un impuls de moment. Trebuie să-i demonstrezi cu calm şi răbdare fără să ascunzi suferinţa, că a greşit, mai ales că n-a făcut acest lucru din răutate.

LEU

Stai ca pe ghimpi în aşteptarea unei soluţii care să-ţi alunge stresul în care stai în ultimele zile. Nu depinde de tine, ci de intervenţia altor persoane care, momentan sunt foarte ocupate. Cu puţină răbdare şi mult calm, până la urma vine şi vestea bună.

FECIOARĂ

Eşti un pic nervos şi iritat. Ai tendinţa de a judeca incorect ceea ce auzi, de a critica aspru fără să analizezi lucrurile profund, nu ai deloc o reacţie adecvată momentului. Mai bine fă un efort şi calmează-te şi analizează lucrurile cu calm înainte de a face paşi greşiţi.

BALANŢA

Eşti într-o stare emoţională puternică şi numai o vorbă bună de la o persoană care te înţelege te-ar ajuta să scapi de starea nefastă în care afli. Cel mai bine e să te înconjori de oameni la care ţii sincer şi care te cunosc cel mai bine, în care poți avea încredere.

SCORPION

Te gândeşti în mod insistent la un proiect nou, interesant.  Deşi, la prima vedere, pare să fie un proiect de anvergură, ce poate dura mult, în cazul tău ar putea evolua mult mai repede având în vedere nerăbdarea de care dai dovadă.

SĂGETĂTOR

Eşti obosit, dar nimic nu te opreşte să nu te apuci de multe alte treburi. E o ocazie bună de a mai sta de vorbă, de a te sfătui cu cei cu care lucrezi. Vei şti să valorifici excelent şansa de a câştiga nişte bani. Nu laşi timpul să treacă inutil şi profiţi de aceste momente.

CAPRICORN

Eşti total indecis, pendulezi între două direcţii la fel de atrăgătoare, dar ai vrea să le faci pe amândouă. Din păcate, trebuie să alegi numai un drum. Trebuie să faci tot posibilul să cântăreşti cât mai repede ce îţi convine şi să te hotărăşti rapid.

VĂRSĂTOR

Oboseala nu pare să te oprească din drum. Găseşti în tine ambiţia necesară pentru a merge mai departe.  Motivaţia e mult prea mare ca să stai pe loc şi să pierzi timp. Ţi se oferă o şansă prea bună ca să o laşi să treacă din cauza stării tale de epuizare fizică.

PEŞTI

Munceşti mult, motivat de o direcţie nouă care se construieşte cu paşi repezi în faţa ta. Când vezi ce bine se leagă toate şi ce bine evoluează lucrurile, parcă prinzi aripi.E şansa ta de afirmare, motiv pentru care îţi aduni forţele pentru un succes important.

Distribuie:

Postaţi un comentariu