Horoscop 31 martie – 7 aprilie 2016

Berbec

La serviciu sau acasă, nu intra în discuții aprinse, unele inutile. Discuțiile contradictorii trebuie evitate cu orice preț. Mai bine termină treburile începute și lăsate deoparte. Din punct de vedere fizic și psihic treci printr-o  o perioadă de neliniște și stres.

Taur

Ai o imaginație bogată care te ajută mult în proiectele de viitor. O afacere proprie poate că nu este cea mai rea idee. Relațiile de prietenie adevărate te vor ajuta să faci mari progrese. Ai toate șansele să reușești cu ușurință.

Gemeni

Evită atitudinea nepăsătoare și neimplicarea. Treci la acțiune în loc să aștepți ca altcineva  să decidă în locul tău. Este posibil să intri într-o nouă afacere sau o colaborare interesantă, care să-ți aducă nişte bani frumoşi.

Rac

Vei fi afectat din punct de vedere emoțional atunci când afli că un proiect la care ai lucrat mult timp și îl considerai copilul tău are un succes uriaș. Nu uita însă că meritul este și al colegilor din echipă așa că nu trebuie să-ți asumi integral succesul.

Leu

Problemele financiare vor fi în centrul preocupărilor tale și vei fi nevoit să faci niște economii un timp. Din nou, cineva va apela la generozitatea ta, dar atenţie, nu te aștepta la recunoștință din partea persoanei respective.

Fecioară

Apare o ofertă interesantă, poate să fie legată de o nouă slujbă. Analizează lucrurile la rece şi nu te grăbi în a lua decizia finală. Discută mai întâi cu prietenii apropiați. Urmează un eveniment care va avea urmări fericite în viața personală.

Balanță

În weekend ai puterea să faci o mulțime de lucruri amânate de mai multă vreme. Poți conta pe sinceritatea și onestitatea prietenilor apropiaţi. Va trebui să pui însă la îndoială anumite informaţii primite de la o rudă mai îndepărtată.

Scorpion

Hotărârea este punctul tău forte și va trebui să-i convingi și pe ceilalți să-ți accepte punctul de vedere.  Va trebui să fi atent la micile cheltuielile inutile. Mare atenție în cazul în ai făcut cuiva o promisiune, fiindcă e important să te ții de cuvânt.

Săgetător

E posibil să primești o invitație pentru weekend, căreia ar fi interesant, să-i dai curs. Unul dintre prietenii tăi va anunța o realizare de care se va bucura toată lumea. A sosit momentul să tratezi problemele financiare cu mai multă seriozitate.

Capricorn

Atenţie la anumite lucruri pe care le faci neglijent și neispirat. Din acest motiv apele în jurul tău se agită destul de mult. Păstrează-ți buna dispoziție în ciuda problemelor pe care le ai. Lucrurile se vor liniști mai repede decât crezi.

Vărsător

Șansele de a rezolva o problemă cu care te confrunți de mai mult timp sunt mari, și ar fi păcat să nu le fructifici. Nu te implica în discuții în contradictoriu cu cei din jur, . Lucrurile  vor evolua cât se poate de bine, cu puțină diplomație.

Pești

Este o perioadă bună pentru a realiza nişte lucruri interesante. Depui toate eforturile pentru a face față cu succes oricăror situații. Dacă până acum nu ți s-a oferit ocazia de a arăta ce poți, n-ar fi exclus să apară această şansă.

Postaţi un comentariu