Horoscop 30 octombrie – 6 noiembrie 2014

BERBEC
Ai un talent aparte de a socializa, a comunica, a conversa pe orice temă. Găseşti pentru oricine un cuvânt plăcut şi o replică amuzantă, ce te va transforma într-un personaj popular. Ai noroc, pentru că găseşti şi interlocutori pe măsura dorinţei tale de comunicare.

TAUR
Nu te laşi până nu ai ultimul cuvânt în disputele care se încing astăzi. Eşti convins că tu ai dreptate şi ai argumente solide. Spre deosebire de rivalul tău, tu încerci să convingi prin logică, pe când el vrea să se impună prin autoritate.

GEMENI
Ai alergat o vreme după un vis frumos, fără să-ţi dai seama că ţi-ai cam irosit timpul. Te-ai lăsat păcălit de o persoană care ţi-a alimentat visul. Acum când te-ai trezit la realitate, suferi profund, nu pentru visul tău destrămat, ci pentru că nu te-ai trezit mai devreme.

RAC
Urmează o perioadă extrem de aglomerată din toate punctele de vedere. Parcă îţi este frică de anumite sarcini care îţi sunt atribuite, deşi nu eşti genul de om care să cedeze uşor. Nici nu dormi noaptea, cu gândul la problemele care se profilează.

LEU
Pune-ţi mai mult ambiţia la treabă, pentru că ai şansa să obţii o victorie într-o luptă directă cu rivalul tău cel mai puternic. Eşti de departe mai bun decât el, doar că tu trebuie să-ţi canalizezi energia spre mult calm şi echilibru. Lasă-l pe el să se enerveze, să-şi piardă cumpătul.

FECIOARĂ
Nimic nu te poate scoate azi din calmul care te-a cuprins, şi chiar dacă apar motive de iritare în jur, te prefaci că nici nu există. Ai un moment de inspiraţie, care te scoate dintr-un impas. Ai ultimul cuvânt într-o confruntare de idei, pentru că te domină echilibrul și calmul.

BALANŢĂ
Munca te solicită la maximum, în aceste zile. Toată ziua eşti pe drumuri, umbli de colo-colo cu tot felul de sarcini urgente de adus la zi. Nimic din ce ai făcut nu îţi atrage atenţia în mod special, de aceea unii te-ar putea acuza că eşti indiferent şi absent.

SCORPION
Pentru că toţi au ceva împotriva ta, întorci armele în aşa fel încât să-i faci pe ceilalţi să se simtă prost, ori de câte ori au ceva de comentat referitor la tine. Ai argumente puternice pentru a-i reduce la tăcere şi pe cei mai vehemenţi critici, pentru că nu suporţi să ţi se pună beţe în roate.

SĂGETĂTOR
Ai o atitudine contradictorie, ba eşti implicat şi plin de viaţă, ba te retragi şi laşi pe alţii să se bage în faţă. Ambele moduri de manifestare au avantajele dar şi dezavantajele lor. Important este să reuşeşti să păstrezi un echilibru între acţiune şi aşteptare.

CAPRICORN
Nu te poţi adapta în relaţiile cu persoanele agresive, care nu reuşesc să-şi păstreze tonul calm. Te supără gălăgia şi nervozitatea cu care ţi se adresează unii. Preferi să te menţii calm şi distant, pentru că graba cu care tratează ceilalţi lucrurile va avea efecte negative.

VĂRSĂTOR
Regreţi impulsivitatea pe care ai avut-o într-o discuţie cu un prieten, care se simte foarte jignit de atitudinea ta. Nu ţi-ai controlat reacţiile şi ai spus lucruri fără să gândeşti, iar acum nu mai ştii cum să îndrepţi situaţia. Dacă ţi-ai recunoaşte vina ai avea mari şanse să redresezi situaţia.

PEŞTI
Nu ai încredere în declaraţiile de dragoste ale partenerului şi, neîncrezător cum eşti, începi să ai anumite bănuieli. Ceva îţi spune să nu crezi tot ce ai auzit din gura altora. O destăinuire între patru ochi te poate ajuta să-ţi limpezeşti gândurile şi sentimentele.

Distribuie:

Postaţi un comentariu