Horoscop 30 noiembrie – 8 decembrie 2016

transilvaniareporter.us18.list-manage.com

BERBEC

Ar fi bine să îţi gestionezi mult mai bine impulsurile. Ai tot felul de idei inovatoare numai că sunt prea excentrice pentru gusturile celor din jur. Nu este perioada cea mai fericită pentru berbeci, însă vei avea linişte în planul relaţiei cu familia.

TAUR

Impulsivitatea pe care o vei manifesta în aceste zile îţi poate afecta mult relaţia de iubire, dar şi relaţia de la locul de muncă. Nu te grăbi să dai replici acide şi nici să faci exces de zel în încercarea de a-ţi impune punctele de vedere.

GEMENI

Dacă te aflai în căutarea unui loc de muncă sau începerea unei afaceri, atunci săptămâna care vine este cea mai potrivită fie pentru aceste planuri. Eşti bine susţinut pe sectorul carierei, afirmării personale şi a relaţiilor cu cei din jur. 

RAC

Săptămâna aceasta va trebui să ieşi din cochilia ta şi să devii o persoană mult mai sociabilă. Eşti plin de dorinţa de a cunoaşte noi persoane, iar interacţiunea cu oameni noi se va dovedi mai mult decât productivă, chiar benefică.
 

LEU

Intuiţia va juca un rol foarte important în viaţa ta în această perioadă. Reuşeşti să interacţionezi bine, mai ales cu persoane deosebit de dificile.  Poţi lua decizii importante în multe privinţe. Urmează o săptămână potrivită pentru aceste fapte. 

FECIOARĂ

Săptămâna următoare este una dedicată, mai ales în plan sentimental. Poţi întâlni persoana potrivită pe care o căutai de multă vreme sau poate că relaţia cu partenerul intră pe o pantă ascendentă cu perspective de viitor.

BALANŢA

Iată că perioada în care aveai mari probleme financiare,   începe să apună. Intuiţia pe care ai manifestat-o, mişcările îndrăzneţe pe care le-ai făcut încep să dea roade. Nu vei cunoaşte câştiguri spectaculoase, însă resimţi o deblocare a situaţiei financiare.

SCORPION

Intuiţia ta este din ce în ce mai bună. După o perioadă tensionată în care erai foarte greu de mulţumit iată că ai devenit mai flexibil şi mai dornic să interacţionezi cu cei din jur. Aceasta va fi în avantajul tău lucru ce îţi va aduce câştigurile dorite.

SĂGETĂTOR

Eşti puţin cam agitat, mult prea nervos, iar maniera directă în care spui ce gândeşti s-ar putea să nu fie pe gustul celor din jur. Încearcă să fii mai răbdător, mai înţelegător şi să găseşti căi de comunicare plăcute pentru toate părţile implicate.

CAPRICORN

Nu este perioada cea mai ptrivita pentru afaceri. Urmează însă, o săptămână perfectă pentru rezolvarea unor probleme personale. A sosit timpul să te mai ocupi şi de tine şi de  nevoile tale şi să-i laşi pe cei din jur să-şi rezolve problemele aşa cum ştiu ei mai bine. 

VĂRSĂTOR

Energia de care dispui te ajută foarte mult în realizarea unor proiecte deosebite. Eşti recunoscut pentru abilităţile şi talentele de care dai dovadă şi s-ar putea să primeşti o ofertă interesantă şi poate mult mai bine plătită. 

PEŞTI

Nu te grăbi să iei decizii, să semnezi contracte până nu clarifici informaţiile pe care le ai legate de anumite persoane cu care intri în contact. Dacă intuiţia îţi spune că lucrurile nu vor decurge aşa cum îţi doreşti mai bine evita luarea unei decizii rapide.

 

Postaţi un comentariu