Horoscop 30 iulie – 6 august 2015

BERBEC

Primeşti o veste care te obligă să acţionezi rapid, fără prea mult timp de gândire. Nu trebuie să fii neatent şi să te grăbeşti, pentru că poţi să faci erori ce se remediază ulterior mult mai greu. Este un moment în care trebuie să te concentrezi la maxim.

TAUR

Ai mare noroc că prietenul tău cel mai bun te ajută într-un moment dificil pentru tine. Te susţine şi îţi împărtăşeşte din experienţa personală. Dialogul e constructiv, pentru că afli o mulţime de informaţii interesante şi foarte utile pentru problema care te frământă.

GEMENI

Te apleci asupra unui proiect important la serviciu, care va înainta greu, dar cu şanse de reuşită. Succesul final depinde de fiecare pas pe care-l faci acum. Atenţia pe care o acorzi fiecărui detaliu îşi va arăta eficiența atunci când vei pune punct.

RAC

În mintea ta s-a născut un proiect care teoretic poate prinde contur foarte repede. Condiţia este să reuşeşti să aduni alături de tine un grup de persoane care sunt dispuse să te ajute. Cel mai mare efort trebuie să-l depui în a convinge aceste persoane de importanța proiectului.

LEU

Ai de rezolvat o problemă importantă şi va trebui să-ţi uneşti forţele cu cineva de încredere. Numai aşa ajungi la un rezultat din care amândoi veţi avea de câştigat. Eşti mulţumit de această asociere atâta vreme cât nu apar orgolii sau competiţii inutile.

FECIOARA

Se pare că, în acest weekend, nu se petrece nimic deosebit. Aşa că e momentul  să te ocupi de o serie de lucruri mărunte de care nu ai avut timp până acum. Poate fi şi un moment perfect pentru relaxare şi pentru câteva clipe de odihnă mult aşteptate.

BALANŢA

Cineva din anturajul tău primeşte o veste neplăcută.  Nu prea ai cu ce să-l ajuţi altfel decât cu o vorbă bună şi puţin sprijin moral. Important e să arăţi că eşti cu adevărat alături de persoana respectivă,   la nevoie. E felul tău de a arăta că îţi pasă.

SCORPION

Primeşti toată susţinerea familiei pentru a începe un proiect de anvergură, pe care îl visezi deja de mai multă  vreme. Energia pe care o investesc toţi în acest plan te stimulează și mai mult. Reuşita finală  depinde însă şi de puţin noroc.

SĂGETĂTOR

Primeşti o veste excelentă despre un eveniment care va avea loc în perioada imediat următoare. Nu mai ai răbdare până atunci şi ai o stare de agitaţie permanentă. Îţi pierzi răbdarea uşor, eşti uneori chiar irascibil, cu toate că urmează numai lucruri bune.

CAPRICORN

Ca să obţii nişte avantaje în perioada următoare, e nevoie de unele sacrificii acum. Merită făcute, oricât de grele ar părea, pentru că ele îţi netezesc calea spre succes. Trebuie să renunţi acum, la anumite plăceri şi bucurii pentru a obţine în viitor avantaje pe termen lung.

VĂRSĂTOR

Un prieten bun se cunoaşte la nevoie, aşa spune un vechi proverb. Aşa că a venit momentul când poţi să descoperi cu adevărat cine ţine la tine cu adevărat, şi cine nu. Este momentul când vei primi sfaturi bine documentate şi argumentate de la cel care ţi-e prieten adevărat.

PEŞTI

Urmează un moment de răgaz, care îţi poate fi de mare folos pentru a-ţi face un pic de ordine prin gânduri. Câteva zile libere te vor ajuta enorm ca să te relaxezi şi să te gândeşti în linişte la planurile tale pentru perioada următoare.

Distribuie:

Postaţi un comentariu