Horoscop 30 aprilie – 7 mai 2015

BERBEC

Te cerţi cu oricine, pentru orice şi reacţionezi agresiv atunci când ceva nu-ţi convine. Ai noroc că în preajma ta se află cineva care te înţelege şi încearcă să-ţi mai domolească nervii. Fă un efort să te relaxezi şi să priveşti lucrurile cu mai mult calm.

TAUR

Lucrurile încep să se reaşeaze toate pe un făgaş normal în viaţa ta personală. Acele mici furtuni din ultima perioadă, acum se sting. Se reinstalează liniştea în casa ta şi în sufletul tău. Te simţi foarte bine mai ales, alături de cei dragi.

GEMENI

Veştile bune vin de pretutindeni aşa că ai motive de bucurie. Ai un tonus pozitiv, eşti conştient că în curând ajungi acolo unde ţi-ai propus. Eşti compania ideală pentru oricine, de aceea vei fi căutat de mulţi prieteni cu care îţi petreci clipe plăcute.

RAC

Ceea ce ai început să faci acum câteva zile, înaintează foarte bine şi ai motive serioase de satisfacţie. Se pare că anumite aprecieri, te motivează să duci mai departe ce ai început. Ambiţia ta creşte iar optimismul nu te părăseşte nicio clipă.

LEU

Este o perioadă calmă în care simţi că te detaşezi de problemele tale şi reuşeşti chiar să te mai relaxezi un pic. Nu apare nimic care să te streseze şi să te scoată din calmul tău. Aceste zile sunt binevenite,   după o perioadă de stres maxim.

FECIOARĂ

Situaţiile neprevăzute nu-ţi fac nicio plăcere, de altfel se ştie că eşti zodia care urăşte schimbările pe nepusă masă, fiind o persoană mai precaută şi organizată. Aşteaptă-te la schimbări bruşte în jurul tău, lucru ce poate deveni o sursă de stres pentru tine.

BALANŢA

Te ambiţionezi şi depăşeşti cu bine piedicile care tot apar în calea ta. Demonstrezi că nu poţi fi oprit de nimic atunci când îţi intră ceva în minte. Iar dacă îţi doreşti ceva cu adevărat atunci chiar eşti de neoprit. E singura cale spre succes.

SCORPION

Eşti o surpriză pentru multă lume, deoarece îţi aduni forţele exact în momentele cele mai dificile. Când toţi ceilalţi bat în retragere şi se lasă copleşiţi de pesimism, tu ieşi în faţa tuturor cu soluţii geniale. Eşti un exemplu de ambiţie, de curaj şi de energie.

SĂGETĂTOR

Eşti un prieten de nădejde care se dedică trup şi suflet problemelor altora. Ajunge ca cineva să-ţi spună că are o problemă, şi deja te implici căutând soluţii pentru el. Eşti în stare să-ţi sacrifici ziua doar pentru a interveni în beneficiul altuia care are nevoie de ajutor.

CAPRICORN

Nu te aştepta că roadele muncii tale să fie apreciate de toată lumea, pentru că sunt în jur suficienţi invidioşi care nu au altă treabă decât să-ţi caute greşeli. Nu trebuie să ţii cont de atâtea comentarii răutăciose, care nu fac altceva decât să te ambiţioneze şi mai mult.

VĂRSĂTOR

Ai nevoie de o încurajare pentru a duce mai departe un proiect important. Deţii toate resursele dar un sfat bun este necesar ca să continui ce ai început. Apare în calea ta o persoană care nu are interese ascunse, motiv pentru care poate fi acel sfătuitor de care aveai nevoie.

PEŞTI

Te-ai luat după nişte informaţii primite de la un om cu rele intenţii şi acum îţi pare rău. Dacă tot ai descoperit că te-ai lăsat păcălit, e momentul să iei măsuri să depăşeşti momentul. Mai degrabă o recunoaştere a greşelii făcute te va ajuta pe viitor în relaţiile cu prietenii.

Distribuie:

Postaţi un comentariu