Horoscop 3 – 10 septembrie 2015

BERBEC

Apare riscul unei erori din prea mare grabă. Excesul de zel de care dai dovadă poate să supere pe cineva din apropiere, care are impresia că vrei să arăţi că eşti cel mai bun. În acest fel, ceilalţi cred că sunt daţi la o parte şi nu se simt prea bine în jurul tău.

TAUR

Vezi viitorul cu multe reuşite şi reuşeşti să mai atragi nişte prieteni în planurile tale. Împreună, totul pare mult mai uşor de realizat. Atenţie însă că doar planurile discutate şi puse pe hârtie diferă mult de cele reale puse în practică.

GEMENI

Nu ai încredere în nimeni şi în nimic. Dai dovadă de încăpăţânare uneori exagerată. Ai tendinţa de a te crampona de idei fixe şi nu mai dai dovadă de proverbiala ta flexibilitate. Crezi cu tărie doar în propriile păreri şi le susţii exagerat de mult.

RAC

Se prefigurează la orizont un eveniment pe care îl aştepţi de multă vreme. Ai toate motivele să te bucuri cu gândul la ceea ce va urma.Veştile care apar te motivează să speri numai lucruri pozitive. Intri într-un anturaj pe care îl consideri de elită.

LEU

Ai nişte planuri deosebite. care implică un mare consum de energie, dar şi de bani. Consideri că investiţia merită, mai ales că, la final, te aşteaptă realizarea unui vis pe care îl considerai de mai mult timp important şi necesar pentru viitorul tău.

FECIOARA

Totul pare că merge cu încetinitorul în ultima vreme. Parcă nu mai poţi să ajungi acolo unde ţi-ai dorit, lucru ce te enervează. Apare un prieten care are un rol pozitiv asupra ta, rol pe care îl vei înţelege abia la finalul acestei acţiuni.

BALANŢA

Nu te aventura la prima ofertă sau impuls către perspectivele care ţi se deschid. Acţiunea trebuie privită cu cumpătare şi logică. Entuziasmul este bine să fie ţinut sub control, o vreme. Lucrurile vor evolua spre bine, dar fără să te agiţi mai mult decât ar fi cazul.

SCORPION

Nu eşti prea volubil în acest weekend, preferi să stai deoparte, aproape izolat. Izolarea îţi prieşte vrei să te odihneşti mai mult sau să studiezi nişte date care necesită concentrare maximă. Nu eşti o companie prea plăcută şi nu simţi nevoia să stai în poveşti.

SĂGETĂTOR

Eşti conştient că ceea ce vrei pentru viitorul tău necesită o perioadă foarte lungă de timp. Nu trebuie să stai pasiv şi să aştepţi pur şi simplu să vină momentul respectiv de la sine. Trebuie să te implici şi să te mobilizezi mai mult.

CAPRICORN

Oboseala începe să-şi spună cuvântul. Apar tot felul de motive de enervare şi te simţi slăbit fizic. Ai impresia că nimeni nu te înţelege şi deja eşti iritat şi nervos. Tot ce-ţi doreşti pentru acest weekend este odihnă şi iar odihnă.

VĂRSĂTOR

Aştepţi cu mult interes un eveniment anunţat pentru perioada următoare. Va fi un eveniment de zile mari, care îţi aduce aminte de momentele plăcute din viaţă. Te bucuri alături de cei dragi de un weekend plin de relaxare şi bună-dispoziţie.

PEŞTI

Ai fost nevoit să te ocupi de nişte sarcini ceva mai dificile. Poate nu greutatea lor te-a obosit aşa de mult, ci mulţimea lucrurilor care trebuiau rezolvate rapid şi precis. Ai avea nevoie de odihnă, măcar în acest weekend, pentru că urmează o săptămână aglomerată.

Distribuie:

Postaţi un comentariu