Horoscop 3 – 10 august 2017

Berbec

Urmează o perioadă destul de agitată pe plan profesional. Nativii din prima decadă vor avea parte de reuşite importante, în timp ce nativii din a treia decadă se vor bucura de atenţia şi aprecierea şefilor. Aşteaptă câteva zile înainte de a face investiţii financiare.

Taur

Climatul astral face ca unele dintre cele mai dragi proiecte ale voastre să prindă contur. Nu trebuie totuşi să mergi înainte fără să te gândești la fiecare pas. În orice caz, urmează satisfacţii de pe urmă muncii tale. Potii conta pe reuşită, atât timp cât vei şti să faci sacrificiile necesare.

Gemeni

Iniţiativele din viaţa profesională vor fi bine primite, lucru care ar putea să-ţi fie de ajutor pe viitor. Treci printr-o perioadă bună şi ar trebuie să faci investiţii inteligente. Totuși încearcă să nu cheltui mai mult decât e cazul.

Rac

Şansa e de partea ta, mai ales dacă ai curajul să-ţi exprimi ideile cu curaj. Ai nevoie de puţină diplomaţie pentru a ameliora relaţiile de grup, chiar dacă tu eşti liderul. Pe plan financiar, prudența este obligatorie.

Leu

Primeşti mai multe oportunităţi profesionale pe care ar fi bine să le analizezi cu atenţie. Trebuie să vezi orice posibilitate de a câştiga nişte bani în plus deoarece săptămâna aceasta vor fi numeroase oportunităţile de acest fel.

Fecioară

O să ai succes în toate planurile care ţin de activitatea profesională. Planetele sunt favorabile, mai ales nativilor cu activităţi creative. Nu lua rapid decizii legate de bani în această săptămână. Aşteptarea şi prudența te avantajează cel mai mult în acest moment.

Balanţa

Din punct de vedere profesional, şansa se pare că-ţi va surâde. Cei care au dificultăţi financiare ar putea primi o soluţie care să le rezolve situaţia. Dacă eşti printre norocoşii care nu au probleme cu banii, aceasta este o perioadă foarte bună pentru a face investiţii.

Scorpion

Este o perioadă favorabilă tuturor proiectelor profesionale. Totul are şanse să meargă foarte bine, atât timp cât te asociezi cu oamenii potriviţi. Nu te arunca la cheltuieli inutile, fiindcă ulterior o sa-ți pară rău.

Săgetător

Blocajele şi dificultăţile de comunicare pe care le-ai avut până în prezent, sunt pe cale să se rezolve. Nu te implica mai mult decât e cazul,  lasă lucrurile să se rezolve de la sine. Din punct de vedere financiar  trebuie să te organizezi mai bine şi să eviți cheltuielile inutile.

Capricorn

Pui în practică proiecte mai vechi la care te gândeşti demult. Dificultăţile financiare s-ar putea să facă această perioadă puţin mai neplăcută. Din fericire, astrele vin în ajutorul tău şi poţi ieşi din această situaţie onorabil.

Vărsător

Va fi o perioadă agitată din punct de vedere profesional. Trebuie să faci toate eforturile posibile ca să treci de aceste momente. Îţi place să le arăţi tuturor statutul tău social ceea ce te supune unor cheltuileli ce riscă să fie mult prea mari.

Peşti

În domeniul profesional se deschid mai multe drumuri, pline de reuşite. Depinde numai de tine ce vrei să alegei, în funcţie de ambiţiile individuale. Influenţele astrale din această perioadă, ar trebui să te ajute să-ţi ameliorezi situaţia financiară.

Distribuie:

Postaţi un comentariu