Horoscop 29 ianuarie – 5 februarie 2015

BERBEC

Nu-ţi place cum te abordează un prieten sau un coleg de serviciu. Ai impresia că este arogant şi plin de el, chiar obraznic. Nu trebuie să îi dai satisfacţie, intrând în conflict cu persoana respectivă. Aşteaptă fiindcă valoarea ta se va impune de la sine.

TAUR

Discuţi cu o persoană dragă şi faceţi un proiect pentru perioada următoare. Sunt planuri de lungă durată, nu se ajunge imediat la rezultate, dar vă mobilizaţi unul pe altul pentru a construi proiectul fără grabă. Eşti apreciat de prieteni, pentru că țin seamă de sfaturile şi ajutorul tău.

GEMENI

Se deschid perspective noi şi foarte promiţătoare pentru perioada imediat următoare. Eşti foarte implicat în noua acţiune care începe acum, motivat de rezultatele care ar putea apărea în urma eforturilor depuse. Eşti ajutat de oameni care cred în tine şi în viitorul tău.

RAC

Sensibil din fire, orice mică dezamăgire îţi taie curajul sau interesul de a duce mai departe ce ai început. Starea ta psihică este vinovată de impasul în care ai ajuns. Nu găseşti o portiţă de ieşire din această stare pesimistă în care te afli. Îți trebuie puțină odihnă și detașare de problemele zilnice.

LEU

Nu-ţi convine ca lumea să-ţi pună la îndoială calităţile sau reuşitele, mai ales că se găsesc o mulţime de oameni invidioşi și răutăcioşi. Bucură-te de reuşitele tale, fără să pleci capul său urechea la ceilalţi colegi, unii dintre ei invidioşi pe realizările şi munca ta.

FECIOARĂ

Există în preajma ta persoane care se plâng întruna de tot felul de probleme și care te influenţează şi pe tine în mod negativ. Cum eşti o fire destul de sensibilă, pleci urechea la necazurile lor şi începi să vezi şi tu lucrurile şi viitorul sumbru, deși nu e cazul.

BALANŢA

Ai câteva planuri frumoase de viitor. Nu te aştepta însă ca ţelurile tale să fie uşor de atins, pentru că vei întâlni pe parcurs greutăţi care îţi vor tăia din elan. Unii te vor privi cu ostilitate, alţii vor încerca să te tragă înapoi. Cel mai bine ar fi să continui de unul singur.

SCORPION

Visul tău se clădeşte cu greu, dar nu este imposibil de pus în realitate. Nu trebuie să te laşi influenţat de cei care îţi pun beţe în roate şi te critică permanent. Eşti conştient că e un proces de lungă durată care îţi va consuma mari resurse de energie. Merită şi efortul, şi aşteptarea.

SĂGETĂTOR

Nu te simţi în largul tău, ai ceva pe suflet care te rupe de atmosfera generală pozitivă. Eşti melancolic, trist, obosit. În astfel de momente, ai nevoie de un anturaj tonic şi vesel care să-ţi ridice moralul. Există o rază de soare care poate apărea oricând.

CAPRICORN

Ai alături un prieten împovărat de griji care te influenţează în mod negativ. Nu aluneca şi tu în aceeaşi stare ca el. Trebuie să procedezi exact invers. Ridică-i moralul şi ajută-l să depăşească momentul. Îi trebuie o prezenţă tonică, generatoare de energie.

VĂRSĂTOR

Succesul tău depinde de capacitatea ta de a te alătura persoanelor potrivite. Nu trebuie să fii atras de persoane negativiste cu tot felul de probleme care nu te privesc. Dacă ai o atitudine deschisă spre dialog şi bunădispoziţie, vei avea numai de câştigat.

PEŞTI

Pentru că planurile începute să evoluează bine, trebuie să ai curajul de a aplica idei noi, care să îmbunătăţească lucrurile. Reuşita ta îi motivează pe toţi, iar pe tine te bucură rezultatele. Ai o energie nouă, mobilizatoare, ce te împinge şi mai departe cu mai mult curaj.

Distribuie:

Postaţi un comentariu