Horoscop: 28 aprilie – 5 mai 2016

Berbec

Este o perioadă bună pentru a lua decizii importante la serviciu, în afaceri personale sau pentru familie şi cămin. Relaţiile cu cei din jur sunt foarte bune, iar prietenii te apreciază mult. Poţi să ai încredere în intuiţia ta. De Paşte vei fi în mare formă.

Taur

Eşti binedispus şi te apuci să rezolvi multe probleme mai vechi. Totuşi nu începe mai multe lucruri deodată, chiar dacă lucrurile merg foarte bine, fiindcă există riscul să te copleşească mai ales acum, înainte de sărbătorile de Paşte.

Gemeni

E posibil să primeşti o sumă mare de bani, neaşteptată, poate cu ocazia sărbătorilor de Paşte. Nu intra în discuţii contradictorii cu cei din apropierea ta fiindcă se pot isca discuţii inutile. Este un moment favorabil pentru a te relaxa câteva zile după o perioadă grea.

Rac

Trebuie să acorzi mai multă atenţie celor apropiaţi. Trebuie să laşi la o parte, măcar acum de sărbătorile de Paşte, planurile de afaceri, cele financiare sau cele legate de serviciu. Mai bine apleacă-te asupra treburilor casei şi a familiei.

Leu

De Paşte, este posibil să primeşti o veste importantă legată de nişte bani pe care îi câştigi nesperat. Eşti un pic nervos şi agitat din cauza unor cheltuieli neprevăzute. Păstrează-ţi calmul chiar dacă trebuie să faci aceste cheltuieli.

Fecioară

Eşti preocupat să rezolvi nişte problemele mai vechi legate de casă. E posibil să faci un împrumut pentru nişte cumpărături importante cu ocazia sărbătorilor de Paşte. Nu este bine însă să te grăbeşti, un pic de răbdare nu strică.

Balanţa

Atenţie la cheltuielile inutile, nu arunca cu banii decât pe lucruri cu adevărat folositoare. Eşti cam stresat şi obosit, ai multe pe cap de aceea este foarte important ca de sărbătorile de Paşte să te odihneşti şi să ai grijă de sănătate.

Scorpion

Este o perioadă favorabilă pentru inițiative, idei şi planuri. Eşti tentat să cheltui nişte bani fie pe un obiect mai scump, fie pentru o excursie. Gândeşte-te bine înainte de a face aceste cheltuieli. Poate e bine să le amâni după sărbătorile de Paşte.

Săgetător

Te gândeşti să faci nişte schimbări în casă, mai ales că se apropie sărbătorile de Paşte. Ar fi bine să te sfătuieşti cu partenerul de viaţă. Nu începe mai multe treburi deodată fiindcă s-ar putea să nu termini niciuna la timp.

Capricorn

De sărbătorile de Paşte, este posibil să primeşti o veste bună sau un cadou care te bucură. Îţi planifici nişte cumpărături importante. Eşti binedispus şi ai tendinţa să cheltui mai mult decât trebuie, de aceea e bine să fii mai precaut.

Vărsător

Ai de rezolvat o seamă de lucruri, urmează o perioadă aglomerată cu multe probleme de rezolvat. Eşti ocupat până peste cap, dar eşti mulţumit de realizările tale. De sărbătorile de Paşte este posibil să primeşti un cadou sau o veste bună legată de casă.

Peşti

Ai idei originale, îţi sunt apreciate dar ţine cont şi de părerile celor din jurul tău. Poţi să iei decizii importante legate de afaceri sau bani. De sărbătorile de Paşte vei face o vizită poate chiar o excursie mai îndepărtată care te va relaxa.

Postaţi un comentariu