Horoscop 27 noiembrie – 4 decembrie 2014

transilvaniareporter.us18.list-manage.com

BERBEC

O noutate te poate lua prin surprindere şi îţi deschide uşi neaşteptate. Trebuie să profiţi de acest moment când ţi să oferă o şansă nesperată. Cu un pic de şansă poţi transforma ocazia excelentă de acum într-o reuşită până la finalul anului.
TAUR

Priveşti cu multă suspiciune la nişte persoane din preajma ta şi ai impresia că, atunci când se adună să stea de vorbă, se întâlnesc pentru a te vorbi pe la spate. Este posibil să exagerezi cu acest gând. Încearcă să acorzi mai multă încredere prietenilor.
GEMENI

Gândul ţi-a rămas la nişte proiecte neterminate. O cunoştinţă se oferă să te ajute efectiv la rezolvarea acestor probleme. Durează mai mult decât ai sperat la început, nu se rezolvă totul atât de rapid cum ai crezut, dar în final ajungi la un rezultat bun.
RAC

Parcă ai nimerit într-un film ce se derulează cu încetinitorul. Toate lucrurile par blocate, merg mult prea lent. Totul durează enorm de mult, răbdarea îţi este pusă din greu la încercare, dar nu ai ce face. Trebuie să te supui singurului stăpân absolut al momentului, timpul.
LEU

Când priveşti în jur, nu găseşti prea multe motive de satisfacţie. Prietenii sunt mult prea ocupaţi, comunicarea merge greoi, starea de oboseală se accentuează iar prin minte îţi trec toate grijile ultimei, perioade. Odihna este cuvântul de ordine pentru tine.

FECIOARĂ

O problemă neprevăzută îți strică atmosfera plăcută. Apare un personaj nepoftit care îi irită pe toţi. Tu deţii soluţia salvatoare, prin modul cum abordezi lucrurile. În fond, ai atâta experienţă încât poţi să, dirijezi lucrurile cum vrei și să controlezi situația.
BALANŢA

Îţi vine o idee genială care te va ajuta într-o situaţie importantă. Dacă te bazezi pe ceea ce gândești tu, fără să te lași influențat de nimeni, ajungi la ceea ce ți-ai propus mult mai repede decât ai sperat vreodată. Poate este o inspiraţie divină sau ai o revelaţie uimitoare.
SCORPION

Te gândeşti la situaţia financiară care nu prea îţi surâde şi nu vei face nimic imprudent. Nu te vei aventura în cheltuieli mai mari decât îţi poţi permite, nici nu te angajezi în datorii la bancă. Îţi stă pe umeri un credit pe termen lung pe care ai vrea să-l achiţi mai repede.
SĂGETĂTOR

Eşti obsedat de o decizie pe care trebuie să o iei şi tot ai amânat-o în ultima vreme. Încearcă să-ţi faci un ultim bilanţ al ideilor acumulate şi alege clar ce doreşti. Nu te lasa influenţat de nimeni, nici măcar de prieteni. Numai aşa poţi lua decizia cea mai corectă.
CAPRICORN

Încearcă să nu dai crezare tuturor lucrurilor pe care le auzi în preajma ta. Unul spune una, celălalt spune alta, dar culmea e că nimeni nu are dreptate. Ţine cont numai de ceea ce crezi tu, analizează corect informaţiile fără să te laşi influenţat din exterior.
VĂRSĂTOR

Eşti mulţumit de evoluţia relaţiei tale sentimentale. Vezi din partea celui drag mai multă implicare, mai mult interes pentru planurile voastre de a clădi un viitor împreună. Singurul lucru care nu-ţi convine e faptul că îşi mai bagă nasul şi alţii în relaţia voastră.
PEŞTI

Nu ai reuşit să-ţi termini toate sarcinile propuse înainte de sărbători, de aceea poţi avea momente în care te vor copleşi gândurile şi treburile neterminate. Nu te mai gândi tot timpul la asta, mai sunt destule zile în care te poţi ocupa de rezolvarea problemelor.

Postaţi un comentariu