Horoscop 27 iulie – 3 august 2017

Berbec

Săptămâna aceasta eşti perfect. Lucrurile îţi ies exact aşa cum trebuie. Spune pur şi simplu ce îţi doreşti şi dorinţele aproape se îndeplinesc. S-ar putea să te surprindă, însă este momentul de a începe un nou capitol al unei relaţii de prietenie.

Taur

Te vei concentra poate prea mult pe aspectul fizic şi neglijezi celelalte lucruri. Vei găsi pe cineva care gândeşte ca tine şi vei fi fascinat de inteligenţa lui. Chiar dacă banii nu vor fi suficienți, taurii vor avea idei ieftine, cu rezultate spectaculoase.

Gemeni

Săptămâna aceasta te vei bucura de multă atenţie din partea celor din jur. Profită de farmecul tău pentru a stabili limite clare şi pentru a-i penaliza pe cei care le depăşesc. Îţi place independenţa, aşa că nu te grăbi să intri într-o relaţie dacă te simţi mai bine singur pentru moment.

Rac

Vei visa cu ochii deschişi în săptămâna care urmează. Ai face bine să-i vezi pe ceilalţi aşa cum sunt, fără să creezi un tipar idealist în care să-i încadrezi. Fă loc în mintea ta pentru lucruri noi si mai lasa amintirile deoparte.

Leu

Socializarea este cuvântul cheie pentru săptămâna aceasta, aşa că e momentul să-ţi faci noi prieteni. Ai fost atât de serios şi ai ţinut cu dinţii de ţelurile pe care ţi le-ai propus în ultima vreme, încât e păcat să renunţi la ele. Trebuie activată voinţa din nou.

Fecioară

Ţi-ar plăcea să găseşti o strategie prin care să intersectezi viitorul tău cu al partenerului şi apoi să vă vedeţi liniştiţi de relaţie. E indicat să încetezi să mai faci pe geniu neînţeles, că nu e potrivit pentru tine, mai ales acum.

Balanţa

Dorinţa ta este la cote maxime, aşa că profită de moment şi organizează o escapadă pentru sfârşitul lunii iulie. Eşti ca un diplomat din fericire, aşa că pune problemele în  mod logic şi interesant, astfel încât să te bucuri de reuşită.

Scorpion

Reputaţia de semn zodiacal seducător se confirmă săptămâna aceasta.Vor apărea momente  interesante şi plăcute.  În schimb, ai grijă şi concentrează-te asupra lucrurilor şi mai ales asupra deciziilor importante de moment. 

Săgetător

Astrele îţi cam joacă feste la capitolul angajamente. Vei vedea că poate nu ai înţeles anumite lucruri. Ai ignorat unele semne care te-au îndepărtat de cei dragi. Nu mai presupune şi încearcă să redresezi situaţia în mod simplu şi sincer.

Capricorn

Săptămâna aceasta eşti plin de atitudine pozitivă iar această energie pe care o manifeşti va atrage tot felul de lucruri minunate. Din păcate ideile tale, chiar dacă sunt unice şi inovatoare s-ar putea să fie privite cu scepticism de cei din jur. Nu renunţa uşor la idei.

Vărsător

Încearcă să îţi asculţi instinctele, să te laşi dus de val. Indiferent de situaţie, important este să ieşi din carapace şi să nu mai analizezi totul atât de mult. Vei fi tentat să faci şi modificări radicale în viaţa ta personală.

Peşti

Visezi numai în culori vesele ceea ce nu e rău deloc. Acest lucru înseamnă optimism şi putere de muncă. Intimitatea este cuvântul cheie pe plan emoţional, aşa că petrece-ţi weekendul acasă împreună cu cei dragi.

Distribuie:

Postaţi un comentariu