Horoscop 27 august – 3 septembrie 2015

BERBEC

Aştepţi cu sufletul la gură un răspuns care să restabilească liniştea în sufletul tău. În loc să stai liniştit şi calm, eşti ca un vulcan. Datorită atitudinii tale, poţi intra în conflict cu prieteni sau colegi care nu suportă să aibă în preajma oameni agitaţi şi nervoşi.

TAUR

A venit momentul să repari o greşeală făcută în trecut, pe care ai făcut-o uitată. Dacă o repari acum, cauza nu e pierdută, totul e să fii cinstit cu tine însuţi şi să recunoşti care ţi-e vina. E mult mai bine să recunoşti că ai greşit decât să vină altcineva şi să te arate cu degetul.

GEMENI

Eşti o fire iute care nu are răbdare să aştepte, ca atare hopul care se iveşte azi te face agitat şi puţin nechibzuit.Tu nu ai răbdarea necesară să ajungi la finalul unui drum, ci vrei rezultate imediate. Totuşi, încearcă să-ţi mai domoleşti nerăbdarea și energia.

RAC

Oboseala acumulată în ultimele zile îşi spune cuvântul, pentru că nu mai dai randament în activităţi care altădată păreau floare la ureche pentru tine. Extenuarea te-ar putea duce la erori, aşa că mare atenţie la ce decizii iei.

LEU

Relaţia cu cei din jur este un pic tensionată, dar nu din cauza ta, ci a celor cu care intri în contact. Din păcate ai de-a face cu persoane agresive chiar obraznice. Încearcă să rămâi mai departe diplomat şi atent să nu cazi şi tu în plasa nervozităţii.

FECIOARA

Eşti mulţumit de tot ceea ce are de oferit acest weekend, pentru că ai parte numai de lucruri frumoase. Veşti bune, întâlniri pe placul tău, momente superbe în compania celor pe care îi iubeşti, toate fac un weekend plin de bucurie şi un prilej de sărbătoare.

BALANŢA

Eşti foarte decis să pui punct acum unei activităţi care nu ţi se mai pare bună. Între timp ai un plan nou în mintea ta şi vrei să-l pui imediat în practică. Îţi dedici toată energia spre acest nou plan, însă trebuie să fii atent să nu răneşti anumite persoane cu care ai colaborat până acum.

SCORPION

Eşti foarte implicat într-un proiect de viitor care necesită eforturi mari din partea ta.Te îndrepţi spre rezultate care merită tot acest efort, de aceea uiţi de oboseală şi de stres. Eşti încurajat de câţiva prieteni buni, care sunt moral, alături de tine.

SĂGETĂTOR

Sperai într-un weekend liniştit, dar lucrurile se modifică peste noapte, pentru că apar musafiri nepoftiţi. Trebuie să te implici în tot felul de obligaţii pentru musafiri care te solicită la maximum. N-ai de ales, trebuie să faci faţă acestei situaţii încărcate.

CAPRICORN

Banii de care dispui acum trebuie să-ţi ajungă o perioadă mai lungă de timp, aşa că un pic de organizare a cheltuielilor nu-ţi strică.  Nu te aventura spre cumpărături mari, mai ales spre lucruri de care nu ai urgentă nevoie, rezumă-te doar la strictul necesar.

VĂRSĂTOR

Eşti tot mai aproape de atingerea unui scop pe care ţi l-ai propus mai de mult. Eşti convins că vei reuşi pentru că te-ai folosit de toate calităţile pe care le ai. Eşti mulţumit de paşii pe care i-ai făcut până acum, mai ales că ai colaboratori de încredere.

PEŞTI

Nu pune la suflet conflictele care apar pe parcursul zilei în jurul tău. Ia-le în glumă şi răspunde-le cu umor, pentru că numai aşa vei trece peste ele fără să te deranjeze. Continuă să-ţi păstrezi tonul vesel şi bună dispoziţie, indiferent de atitudinea celorlalţi.

Distribuie:

Postaţi un comentariu