Horoscop 26 martie – 2 aprilie 2015

BERBEC

Eşti cam iritat şi te cerţi cu toată lumea de la fleacuri, dar la originea acestei stări se află atitudinea enervantă a unor prieteni din jurul tău. Măcar încearcă să nu judeci pe nimeni, să nu-i critici pe cei care îţi sunt alături şi care nu te-au supărat cu nimic.

TAUR

Nu trebuie să cheltuieşti imediat nişte bani pe care ai reuşit să-i obţii printr-o muncă cinstită. Gândeşte-te că vei avea nevoie de ei ceva mai târziu pentru a obţine un lucru mai important. Încearcă să faci niște economii, pentru că banii se cheltuie extrem de ușor.

GEMENI

Tot ce îţi trece azi prin minte merită pus imediat în aplicare, pentru că îţi vin idei geniale. Te gândeşti foarte serios să porneşti într-o direcţie nouă, iar rezultatele bune pot apărea foarte repede. Nu întârzia însă prea mult cu punerea în aplicare a ideilor.

RAC

Eşti mulţumit de roadele muncii tale, care încep să se arate din ce în ce mai clar la orizont. Ajungi la concluzia că tot efortul tău n-a fost în zadar, după ce ai avut impresia, la un moment dat, că totul se prăbuşeşte. Merită să continui ce ai început cu mult optimism.

LEU

Ai impresia că eşti înconjurat numai de oameni învechiţi, rigizi, cu care nu poţi coopera. Veştile care sosesc azi te pun pe gânduri, pentru că nu îţi inspiră încredere. Eşti cam pesimist şi de aceea parcă nu găseşti rezolvarea unor treburi care te apasă. Un pic de relaxare te ajută.

FECIOARĂ

Banii par să fie principalul obstacol al planurilor tale, deoarece când faci un calcul, îţi dai seama că nu stai prea bine. Se pare că ai o obligaţie financiară care nu mai suporta amânare. Gândeşte-te, înainte de toate, la obligaţii fiindcă tentația de a cheltui banii este mare.

BALANŢA

Eşti obsedat de un eşec şi parcă nu te poţi linişti până nu rezolvi problema. Îţi dai seama că ai fost influenţat negativ de unele persoane din anturaj care, în loc să te stimuleze şi să te sprijine, te-au tras înapoi cu critici şi văicăreli inutile.

SCORPION

Când nu mai vrei ceva, nimic nu te mai poate convinge să continui, ca atare eşti gata să pui punct unei situaţii, doar pentru că ambiţia ta este pusă la încercare. Spui adio foarte categoric unei stări de lucruri. Nu mai vrei să dai nicio şansă acelui aspect. Punct.

SĂGETĂTOR

Aveai un plan interesant pentru zilele următoare, dar totul cunoaşte o răsturnare de situaţie pe nepregătite. Nu te lăsa copleşit de aparenţe, ci încearcă să te concentrezi imediat asupra altui proiect la fel de dinamic. Numai aşa rămâi conectat la acţiune.

CAPRICORN

Te preocupă unele probleme legate de serviciu, dar discuţiile pe care le ai astăzi cu persoane care, au trecut prin situaţii similare nu te ajută deloc. Nu găseşti la ceilalţi răspunsul potrivit şi ai  impresia că problema se complică, nu se clarifică. Caută alte sfaturi.

VĂRSĂTOR

Nu te juca cu norocul, pentru că o şansă atât de bună cum este cea care ți se arată acum, nu vine de două ori. Ai tendinţa de a trata cu superficialitate această  situaţie norocoasă. Dacă nu te concentrezi serios la tot ce se petrece, ai putea scăpa norocul printre degete.

PEŞTI

Nu te aştepta ca toată lumea să fie de acord cu tine, pentru că ideile tale nu pot fi pe placul tuturor. Uneori şi tu judeci principiile altora, pentru că fiecare gândeşte altfel. Încearcă să nu te opui vehement părerilor altora, şi acceptă varietatea de idei din jurul tău.

Distribuie:

Postaţi un comentariu