Horoscop 26 februarie – 4 martie 2015

BERBEC

Priveşti spre ziua de mâine cu mult optimism, fiindcă se pare că se apropie un succes la care ai muncit mult. Meriţi toate felicitările, dar trebuie să fii pregătit şi pentru diverse critici, unele binevenite. Reuşita ta nu e o întâmplare, ci un rezultat care îţi confirmă valoarea.

TAUR

Orice lucru frumos are un început, dar şi un sfârşit şi se pare că trebuie să-ţi iei rămas bun de la ceva drag sufletului tău. De un loc în care te-ai simţit bine, de la un prieten sau chiar de la persoana iubită. Te vor răscoli amintirile şi te vor face extrem de melancolic.

GEMENI

Se deschid perspective noi şi foarte promiţătoare în faţa ta. Eşti foarte implicat în noua acţiune, motivat mai ales de rezultatele care ar putea apărea. Îţi convine că lucrezi alături de niște oameni care te apreciază şi îţi oferă încrederea lor totală.

RAC

Sensibil din fire, orice mică critică îţi taie elanul şi interesul de a duce mai departe ce ai început. Treci prin momente contradictorii, iar starea ta psihică este vinovată de pesimismul afişat. Dacă nu te corectezi rapid, aluneci încet spre o depresie apăsătoare.

LEU

Nu-ţi convine ca altcineva să-ţi pună la îndoială calităţile. Când e vorba de succes, apar imediat invidioşii care îţi caută nod în papură. Bucură-te de reuşitele tale, fără să pleci urechea la cei răutăcioşi şi invidioşi. Până la urmă, realizările tale rămân.

FECIOARĂ

Există în preajma ta una sau două persoane care se plâng întruna de tot felul de probleme şi care te influenţează negativ. Cum eşti o fire uşor impresionabilă, pleci urechea la necazurile lor şi începi să vezi şi tu lucrurile într-un mod pesimist.

BALANŢA

Ai vrea să spui ce ai pe suflet, dar nu ar fi bine să faci destăinuiri chiar oricui. Te simţi împovărat de un mic secret sau de o problemă personală, pe care trebuie să o discuţi cu cineva. Trebuie să-ţi alegi cu multă precauţie persoana cu care vrei să discuți.

SCORPION

Vrei să pornești pe un drum nou care pentru mulți pare o adevarată aventură. Ai o fire curajoasa și ești dispus să-ți asumi și riscuri atunci când te atrage ceva. În general, nu pleci urechea la alții, ai alte arme decât ei și iți cunoști foarte bine puterile.

SĂGETĂTOR

Eşti un spirit vizionar care vede cursul unor evenimente. Găseşti în general soluţii eficiente la orice problemă, pe care ceilalţi o consideră de multe ori imposibil de rezolvat. Mintea limpede şi optimismul tău sunt armele secrete, pentru a ajunge acolo unde ţi-ai propus.

CAPRICORN

Ai nevoie de răbdare, de prudenţă, de cumpătare, pentru a obţine ceva ce-ţi doreşti de multă vreme. Chiar dacă pe moment ai impresia că ceva te trage înapoi, trebuie să vezi partea bună a lucrurilor. Curând vei ajunge la rezultatele finale.

VĂRSĂTOR

Nu iese nimic dacă faci lucrurile doar din ambiţie, ca să demonstrezi rivalilor că ai dreptate. Canalizează-ţi ambiţia spre ceva folositor ţie, nu doar spre gesturi de răzbunare. Foloseşte-ţi mult mai eficient ideile şi energia într-o acţiune de care să profiţi.

PEȘI

Cineva pune mâna pe un succes înaintea ta, cu toate că era meritul tău. Dacă ţi-ai fi adunat mai bine forţele şi nu ai fi crezut în cinstea unora, tu ai fi fost cel care se bucura de reuşită. Te-ai mişcat prea lent, fără să-ţi închipui că cineva stă la pândă.

Postaţi un comentariu